Paroubek: Mediální kampaň proti Růžičkovi je nechutná

14.04.2015 17:32

Mediální útoky na trenéra hokejového národního týmu V. Růžičku jsou nebývale ostré a nechutné.

Paroubek: Mediální kampaň proti Růžičkovi je nechutná
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Přitom se opírají o „svědectví“ M. Palaščáka, zhrzeného otce mladého hokejisty, který prostě jen nebyl úspěšný. Je mnoho povolaných, málo vyvolených. Tak je to koneckonců v každé profesi, v každém zaměstnání.

Podle vyjádření Růžičkova přítele V. Moučky, který finanční transakci mezi V. Růžičkou a M. Palaščákem zprostředkoval a vyřizoval, Palaščák skutečně Růžičkovi 500 000 korun poskytl, ale celá tato částka mu (podle Moučkova veřejného vyjádření) byla z Moučkova účtu zaslána zpět na jeho účet. Tuto transakci jistě není těžké dohledat a zdokumentovat. Pokud takový doklad Růžička s Moučkou veřejnosti předloží, osobně budu celou záležitost považovat za uzavřenou.

Pokud Růžička zapůjčené peníze vrátil, nelze hovořit o nějakém osobním prospěchu. Bude jistě dobré, aby byla celá tato pseudokauza uzavřena co nejdříve a V. Růžička se mohl věnovat tomu, čemu rozumí nejlépe, tj. trénování hokejového národního mužstva.

Smutnou kapitolou v celém příběhu je ovšem stanovisko současného majitele hokejové Slavie. Několik desítek let jsem fanouškem tohoto klubu a na rozdíl od současného majitele si dobře pamatuji, že to byl právě V. Růžička, kdo tento hokejový klub vytáhl z druholigové nicoty a přivedl jej ke dvěma mistrovským titulům a do pozice respektovaného ligového hokejového klubu. Již v první sezóně po Růžičkově odchodu se ovšem celé jeho dílo zhroutilo a klub skončil v baráži, kde bojuje o svou další extraligovou existenci.  To ale není chyba V. Růžičky a nemělo by to být důvodem k tomu si s ním vyřizovat účty…

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.