Paroubek: Mladá fronta řádí, na mušce má Chovance

20.08.2015 18:58

Mladé frontě Dnes (MfD) evidentně nestačila páteční blamáž, kterou „dokazovala“ údajnou korupci na České poště prakticky bez jakýchkoli důkazů. Soubor pátečních článků v MfD, který měl dokázat, že existuje na České poště korupce jdoucí směrem k sociální demokracii a k ministru Chovancovi nebyl ničím více než souborem děsivých blábolů a konstrukcí kašovitého charakteru.

Paroubek: Mladá fronta řádí, na mušce má Chovance
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Ve stejném tónu pokračoval Babišův list i ve středu. Tentokrát již téměř v MfD téměř vynechali bývalou spolupracovnici D. Ratha, která nyní pracuje ve středním managementu České pošty a vůči které měla MfD v pátek jediný „důkaz“, a sice její fotografii svědčící o tom, že je to hezká dáma.

Tentokrát si MfD opatřila „důkazy“ velmi kuriózně tím, že jí údajně Českou poštou poškozený Lukáš Čadek umožnil tu a tam nahlédnout do svého mobilního telefonu. A z toho vyvozují, že jeho obvinění ministra Chovance jsou pravdivá. Žádný druhý zdroj k ověření těchto „informací“ se pochopitelně nekoná. Co redaktoři MfD v Čadkově mobilu viděli, se ovšem čtenáři MfD nedozvěděli, a tak mohou jen spekulovat. Jitrnice, kterou svět ještě neviděl a o které se mluví, ještě nemusí být k jídlu. Konstrukce babišonovin nicméně nabírají na obrátkách… Nic hmatatelného v rukou MfD nemá. Dnes pro změnu MfD přišla s tím, že jí Čaček ukázal možná neupravené nahrávky z jeho schůzky s šéfem České pošty M. Elkánem.

Prostě je to virtuální realita

Jen není jasné, proč když L. Čadek ve středu předal důkazy vrchnímu státnímu zastupitelství, nemůže o těchto důkazech dnes hovořit. Třeba právě s MfD...

Prostě je to virtuální realita, kde jde o to co nejdéle zpochybňovat morální integritu ministra vnitra a zároveň prvního místopředsedy sociální demokracie.

Nemyslím si, že Sobotka je dobrým předsedou sociální demokracie, dokonce si myslím, že je špatným předsedou, nicméně hrát by se mělo fér a MfD v tomto případě fér nehraje. Za články tohoto typu by se nemuselo stydět ani klojzarovské Právo neblahé paměti.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu