Paroubek: Neztrácej nervy, Andreji, bude hůř

28.04.2014 13:40

A. Babiš se ve svém stanovisku k mému článku Oligarchizace české politiky na postupu rozohnil více, nežli je zdrávo. Snad se mu při tom neudělalo špatně. To by bylo zlé, kdyby se náš zachránce roznemohl.

Paroubek: Neztrácej nervy, Andreji, bude hůř
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Nebudu se zabývat všemi jeho „sděleními“, to opravdu nestojí za to.

Až o mně bude příště psát, doporučuji mu, aby v souvislosti se mnou nepoužíval spojení „téměř zapomenutý expremiér“, ale rovnou „zapomenutý expremiér“.

Jsem-li podle A. Babiše tak zcela bezvýznamný, pak je ovšem zcela nelogické, proč se vůbec zaobírá nějakým mým článkem a mou osobou… A dokonce o mně píše článek vlastní!

Estébák A. Babišovi říkám proto, že slovenský Ústav paměti národa přinesl velmi závažné důkazy o tom, že A. Babiš v minulosti s StB spolupracoval. Neumím si představit, že by nezávislý soud na základě předložených důkazů mohl Babiše očistit. K tomu by nestačil ani bazén Sava! A pokud to A. Babiš dětsky popírá, nazývám to lhaním. On je totiž vysokým ústavním činitelem. No, a kdo lže v jedné věci, může lhát i v tisíci věcech jiných. Tato fakta jsem o Babišovi před lety opravdu, ale opravdu neznal. To, že je někdo estébák, je v mých očích dnes ostatně méně závažné v porovnání s tím, že někdo lže.

Chci sdělit, že z mého působení v politice opravdu, ale opravdu nynější volební kampaň nefinancuji. Zdroje financování zveřejním po jejím skončení tak, jak to udělal po té zatím poslední A. Babiš. Jeho MfD žádné údaje o volební kampani LEV 21, které požaduje, neposkytnu. MfD je skutečně zcela nezávislým listem!

Pokud chce pan Babiš vidět program strany LEV 21, stačí jen prokliknout na www.paroubek.cz. Alespoň uvidí, jak vypadá politický program.

A úplně na závěr – to, že je Babiš evidován jako agent StB, vidím dnes jako mnohem méně závažné nežli mnohonásobný a mnohostranný konflikt zájmů, do kterého se jako vlastník Agrofertu, coby ministr financí, dostal. A o tom budu hovořit stále, ať již v politice budu či nikoliv.

Jiří Paroubek 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…