Paroubek: Pozdrav našim komunistožroutům

05.01.2017 12:29

Česká média vesměs zazdila informaci o tom, že z čínského obchodního centra I-wu (v povincii Če-Ťiang) do Londýna vyrazil po novodobé Hedvábné stezce první vlak, který spojil tato dvě města pravidelným dopravním spojením.

Paroubek: Pozdrav našim komunistožroutům
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Je to ukázka toho, jak rychle a kam pokročily vztahy mezi Velkou Británií a Čínou po předloňské návštěvě čínského prezidenta v Londýně. Připomeňme, že tehdy čínský prezident podepsal s britskými představiteli kontrakty a rámce obchodů za cca 40 miliard liber. Při svém pobytu dlel čínský prezident na pozvání britské královny v jejím sídle, tedy v Buckinghamském paláci a projížděl se královniným svátečním zlatým kočárem. Británie dělá vše proto, aby byla a zůstala jedním z nejdůležitějších (tedy především obchodních) partnerů ČLR ve světě.

Britská vláda, a to vláda konzervativní, velmi správně předpokládá, že obrovský byznys s druhou nejsilnější ekonomikou světa podpoří hospodářský růst britské ekonomiky, který, notabene, v tomto roce má být v důsledku brexitu o něco nižší nežli v předchozích letech.

Naši komunistožrouti a deklarativní nepřátelé „Číny“ by se měli zamyslet nad realitou a reáliemi současného světa. Obávám se však, že jim to nebude nic moc platné.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice