Paroubek: Prezidentovo ostudné vyjádření... A jindy se vyjadřuje ke každému pšouku

15.03.2016 17:20

Kdo se v pátek večer díval na televizní zpravodajství, musel při vyjádřeních M. Zemana užasnout. Tedy přesněji při odpovědi na otázku související s kauzou „Čapího hnízda“ a roli A. Babiše v ní.

Paroubek: Prezidentovo ostudné vyjádření... A jindy se vyjadřuje ke každému pšouku
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Jak se dalo očekávat, M. Zeman se přímé odpovědi zcela vyhnul. Přitom se jindy tak rád vyjadřuje ke každému pšouku… Celkem trapnou argumentací papalášského stylu, že 50 milionů korun je pod jeho rozlišovací schopnost a že on se prý zabývá jen částkami nad 1 miliardu korun, však vlastně hájil A. Babiše.

Kolikpak voličů pana prezidenta usíná bez večeře a důvodem není dobrovolný půst, ale jejich velmi nízké příjmy. A 50 milionů korun je pro tyto naše spoluobčany naprosto nepředstavitelná suma. Ne vše se zkrátka prezidentovi povede…

M. Zeman by v případě pádu A. Babiše přišel o svého hlavního politického spojence. Není se tedy čemu divit, pokud k jeho problémům mlčí. V opravdu demokratické zemi se skutečně svobodným tiskem by byl A. Babiš nucen po tak závažném zjištění finančního charakteru navždy odejít mimo politiku.

Pan prezident na ty, kdo jsou jeho kamarády, vždycky dbal a své zvyky už přece nebude měnit…Ani teď v případě oligarchy Babiše. Upřímně, duchovně-morální vedení země od M. Zemana už nikdo neočekává.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.