Paroubek: Šílenství zveřejňování odposlechů pokračuje

20.05.2015 4:31

I tzv. seriózní média u nás podléhají pokušení být hroší nežli bulvár, a tak se v předních českých denících (Právo, MfD, Lidové noviny) můžeme dnes dozvědět o pokleslé úrovni rozhovorů mezi tehdejším předsedou vlády a tehdejší šéfkou jeho sekretariátu a jeho nynější manželkou.

Paroubek: Šílenství zveřejňování odposlechů pokračuje
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Nechápu, proč někdo pouští do novin (a proč tím noviny dále kontaminují veřejnost) přepisy z odposlechů poněkud vulgárních rozhovorů intimního charakteru, které nemají žádnou souvislost s tím, zda J. Nagyová zaplatila či nezaplatila darovací daň z kabelek a dalších darů, jimiž byla údajně podarována.

Chápu to tak, že policii, respektive ÚOOZ, a také státním zástupcům hrozí blamáž poté, co uskutečnili přepadení Úřadu vlády v létě roku 2013, které prakticky ukončilo Nečasovu vládu. Ovšem neústavními prostředky. Policie dodnes nikomu nic neprokázala, žádnou rozsáhlou ani systémovou korupci.

J. Nagyová (nyní Nečasová) je tak jedinou malou rybičkou, která uvízla v bombastických sítích celé akce spuštěné policisty z ÚOOZ a Vrchním státním zastupitelství v Olomouci.

Byl jsem vždy velkým odpůrcem Nečasovy vlády a ve Sněmovně jsem hlasoval pro její konec, nicméně špína, která se z policejních odposlechů valí, je skutečně odporná a je třeba ji zastavit.

Každý slušný občan si před tímto primitivním způsobem veřejné popravy obviněné musí odplivnout.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice