Paroubek: Středověký dech poslankyně Nytrové

15.07.2016 19:44

Do dnešního dne jsem nikdy neslyšel o poslankyni ČSSD Nytrové. Asi je to tak i lepší. Nevím, co kdy udělala dobrého ani zlého a myslím si, že v této její průměrnosti, ba podprůměrnosti, nerezavějícího šroubečku v mašinérii ČSSD by zřejmě vydržela až do konce volebního období. Tak, aby získala nominaci na další a pak ještě další volební období a své hezké materiální zabezpečení.

Paroubek: Středověký dech poslankyně Nytrové
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Paní poslankyně však teď o sobě, naštěstí či naneštěstí, vykvákla něco, co ji charakterizuje nadmíru jasně. Její bezprecedentní útok na homosexuály, gaye a lesby, nemá v posledních šestadvaceti letech v české politice obdoby.

Dokonce ani komunisté za bývalého režimu již nekriminalizovali homosexualitu, jak by to zřejmě s chutí učinila paní poslankyně. Nevyjádřila se tak sice explicitně, ale implicitně je to jasné. Pokud podle ní mají mít homosexuální páry jako hlavní motiv adopce dětí jejich zneužívání, je to neslýchaná hloupost a pověra srovnatelná snad jen s pověrou o používání krve křesťanských panen při výrobě židovských macesů. Tato středověká pověra, v době hilsneriády tak populární v českém národě, je již po těch čtyřech, pěti generacích zapomenuta. A je to, pro duševní zdraví národa, dobře.

Paní poslankyně reformně socialistické strany, strany patřící k nejsilnějšímu demokratickému politickému hnutí světa v rámci Socialistické internacionály, je opravdovou představitelkou středověkého tmářství. A blábolí v rozporu se všemi programovými dokumenty internacionály i strany evropských socialistů vyzdvihujících rozvoj individuálních lidských práv…

Hovořit bez jakýchkoli statistických důkazů v souvislosti s homosexualitou o procentuelně vyšší než průměrné kriminalitě, drogové závislosti a alkoholismu homosexuálů může jen korunovaný idiot.

Budu s napětím čekat, co sociální demokracie s poslankyní Nytrovou provede

Myslím, že paní poslankyně by teď, jak se říkalo za starého režimu, měla začít „házet áčka“, a to až do té doby, než ji z poslanecké sněmovny vyhodí. Něco tak ukrutného, co předvedla, ničí práci všech, kteří se v sociální demokracii např. před deseti lety snažili (včetně mé osoby) o prosazení zákona o registrovaném partnerství, a tedy o plnou emancipaci homosexuálů v české společnosti.

Budu s napětím čekat, co sociální demokracie s poslankyní Nytrovou, zastánkyní středověkých bludů a pověr, provede. Vzhledem k tomu, že velká část české veřejnosti, v roce 2006 to bylo podle průzkumů 70 % českých občanů, kteří podpořili přijetí zákona o registrovaném partnerství, je vůči homosexuálům velmi tolerantní, měla by sociální demokracie konat rychle.

Konec konců homosexuálové jsou také voliči a je to důležitá voličská skupina a nerozhodnost vedení strany vůči poslankyni Nytrové již není jen zavřením očí nad zjevným alkoholickým výstřelkem poslance Stupčuka (alkoholismus většině českých voličů nevadí), ale akceptací reality, že významná voličská skupina sociální demokracii prostě nebude volit.

Po rasistickém výstřelku polance Foldyny, kterému nezáleží na 6 -7 % romských voličů v Ústeckém kraji, je to další skupina lidí, kteří jsou odrazeni praktickou politikou ČSSD jako takovou… Je to smutné představení.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…