Paroubek: Vlčí smečka útočí

24.04.2015 4:33

V českých médiích se stupňuje až hysterická kampaň související s průjezdem – no, považte – asi třiceti ruských motorkářů (předpokládám, že převážně na amerických strojích) některými zeměmi střední Evropy.

Paroubek: Vlčí smečka útočí
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Tímto svérázným způsobem chtějí motorkáři uctít 70. výročí osvobození Evropy od nacismu, na kterém měla rozhodující podíl Rudá armáda.

Samozřejmě, že celá akce je také jakýmsi popíchnutím veřejného mínění zemí střední Evropy. Nazvat ji ale provokací je vzhledem k její titěrnosti a bezvýznamnosti, co se jejího rozsahu a záběru týče, příliš silné vyjádření.

Již tisíc našich bdělých spoluobčanů se podepsalo pod petici, aby „vláda nepovolila gangu vstup na naše území.“ V Berlíně se prý dokonce zabývají tím, že těmto motorkářům nepovolí průjezd městem.

Člověk prostě žasne, jaké hlouposti si lidé dokáží vymyslet. Pokud se V. Putin dozvěděl o manévrech, které se kolem zhruba třiceti ruských motorkářů dějí, musí se smíchy popadat za břicho. To je jako s jít kanonem na vrabce.

Jeden z hysteriků dokonce napsal, že podobné politické akce by měly být zakázány. Skutečný demokrat. Zajímavé ovšem je, že tentýž demokrat neviděl nic špatného na medializovaném průjezdu amerických ozbrojených sil naší zemí, a už vůbec na něm neviděl nic politického. Česká armáda je ovšem podle Ústavy ČR apolitická a podle toho se také musí chovat. A americká armáda, pokud se ocitne na území ČR, musí pochopitelně dodržovat naši Ústavu… Tedy chovat se nepoliticky.

Myslím, že k celé akci na našem území ani nedojde, a to podle mého kvůli dvěma faktorům. Za prvé, Polsko ruským motorkářům nevydá víza a za druhé se organizace celé akce na českém území ujal můj starý přítel J. Vyvadil. Tak je akce v nejlepších rukou a její „úspěch“ je zaručen.

Zkrátka…mnoho povyku pro nic…

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…