Paroubek: Výzva českým médiím

23.03.2015 15:10

V posledních několika týdnech se stále dokola dočítám zprávy o tom, že se na slavnostní přehlídce na Rudém náměstí pořádané 9. května ke dni vítězství nad fašismem, se bude vedle ruského prezidenta tísnit pouze prezident Zeman s vůdcem Severní Koreje a prezidentem Číny.

Paroubek: Výzva českým médiím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Když se dívám, jak se klíčové země Západu – Německo, Velká Británie i Francie i další – chtějí propracovat do Asijské banky, což je jedinečný projekt financovaný čínskou vládou, skutečně nevím, zda je přítomnost prezidenta Číny na přehlídce tak odpudivým skutkem…

Co mi však zcela chybí, je seznam dalších hostů na přehlídce. Ve francouzských médiích se objevují informace, že přehlídky se zúčastní také francouzský prezident F. Hollande, a já předpokládám, že nebude sám, kdo bude chtít svou účastí ocenit vynikající přínos Rudé armády k porážce německého nacismu ve 2. světové válce.

Žádám proto česká média, aby veřejnost informovala, kteří světoví státníci, krom vůdce Severní Koreje, budou stát při přehlídce v Moskvě na pódiu vedle ruského prezidenta.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …