Paroubek: Zábavný M. Zeman

13.03.2015 4:33

V dnešním rozhovoru v Mladé frontě DNES M. Zeman opět perlí. A opět staví výběrově morální kritéria. Jiná pro sebe a jiná pro druhé.

Paroubek: Zábavný M. Zeman
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Možná, by si mě příště alespoň nemusel brát do svých poněkud neomalených úst  (jeho ústní otvor by se dal nazvat i "zemanovsky", tedy hruběji). Jeho vyjádření, že neshody s tehdejším předsedou J. Paroubkem byly důvodem jeho vystoupení  z ČSSD v roce 2007, to  je  opravdu půvabné.

Volební výsledek je vždy věcí celého vedení strany, nikoliv jen předsedy strany.  Tento názor jsem vyjádřil ihned po volbách v listopadu 2013. To, že jsem odstoupil po vítězných volbách já sám z funkce předsedy ČSSD, to je věc, kterou bych jako příklad příliš nedával. Tedy být na Zemanově místě.

Sám  M. Zeman,   když stál v čele ČSSD, prohrál,  s výjimkou sněmovních voleb roce 1998, všechny ostatní. A některé z těchto voleb   dokonce velmi ostudně. (například volby senátní a krajské v roce 2000). A nikdy po takové porážce ani gestem nenaznačil, že by uvažoval o svém odstoupení.  Prostě neprojevil potřebnou morální odpovědnost.  Tak by jí neměl vyžadovat od jiných.

Jiří Paroubek

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu