Pastuchová (ANO): Můj uplynulý týden se nesl v duchu sociálních služeb

13.10.2019 22:02

Komentář na facebookovém profilu k uplynulému týdnu

Pastuchová (ANO): Můj uplynulý týden se nesl v duchu sociálních služeb
Foto: archiv poslankyně
Popisek: poslankyně Mgr. Jana Pastuchová (ANO)

Můj uplynulý týden byl speciální, nesl se v duchu XI. ročníku týdne sociálních služeb.

V pondělí jsem se zúčastnila v jabloneckém Spolkovém domě kulatého stolu na téma kompetence a propojování sociálních pracovníků, poskytovatelů sociálních služeb, zdravotníků, institucí a dalších pomáhajících profesí na území Jablonecka.

Ve středu bylo téma sociálních služeb a domácí péče součástí panelové diskuze na půdě Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky s názvem Dostupné zdravotnictví a jak dál?

Ve čtvrtek jsem měla ve sněmovně milou návštěvu od nás z Jablonce. Dámy ze sociálních služeb si prohlédly sněmovnu a pak na ně čekalo překvapení. Čas si na diskuzi s nimi našel nejen ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, ale také premiér Andrej Babiš a předseda sněmovny Radek Vondráček. Díky všem zúčastněným. Byl to opravdu hezký a přínosný den!

Páteční program o sociálních službách už tolik nebyl, ale určitě stojí za zmínku. Odpoledne jsem se setkala s českou eurokomisařkou Věrou Jourovou. Jako vždy to bylo moc milé a příjemné setkání. Jsem moc pyšná na to, že ČR v EU zastupuje právě ona!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).