Patrioti Olomouckého kraje spouštějí web

08.09.2020 11:17

Nové politické hnutí Patrioti Olomouckého kraje startuje před blížícími se podzimními volbami nové webové stránky. Zároveň se usazuje na sociálních sítích, prozatím na Facebooku a videoportálu YouTube.

Patrioti Olomouckého kraje spouštějí web
Foto: patriotiok.cz
Popisek: Patrioti OK - logo

Patrioti jdou do podzimních voleb do Zastupitelstva Olomouckého kraje na společné kandidátce s Českou stranou sociálně demokratickou. Profilují se jako hnutí odborníků ve svých oborech. Mezi jejími zástupci dominují lékaři, učitelé a ředitelé škol i manažeři firem s dlouholetou tradicí. Na kandidátce jsou také starostové a sportovci. „Česká strana sociálně demokratická je tradiční politickou silou s úctyhodnou historií. My na kandidátku přinášíme odbornost, dlouholeté zkušenosti v našich oborech a lásku k regionu,” říká lídr Patriotů Olomouckého kraje MUDr. Ladislav Jabůrek, který celý profesní život působí na střední Moravě jako ženský lékař.

Pro Patrioty OK budou letošní podzimní volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje vůbec prvními. Přesto hnutí sestavilo velmi silnou kandidátku složenou z odborníků z celého kraje. Osobnosti ze všech pěti okresů tvoří kompaktní tým, který je ve spolupráci s kolegy z ČSSD schopen garantovat profesionální přístup ke všem tématům, kterým se Olomoucký kraj dlouhodobě věnuje.

Volební web Patriotů Olomouckého kraje běží na adrese ZDE. Hnutí na něm představuje jednotlivé kandidáty i svou představu řešení největších problémů Olomouckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Kobza: Kdy tu bude Chalifát?

16:24 Jiří Kobza: Kdy tu bude Chalifát?

Sobotní demonstrace hamburských islamistů mávajících nápisy Chalifát je řešení, Chceme chalifát, pos…