Pavlíček (STAN): Nová školka v Železném poslouží dětem ze šesti obcí

04.08.2019 10:23

1. září vyrazí předškoláčci z Tišnovska do zbrusu nové školky. Kolaudace proběhla úspěšně a školka dostala název Venkov.

Pavlíček (STAN): Nová školka v Železném poslouží dětem ze šesti obcí
Foto: STAN
Popisek: STAN

 

Do nového zařízení pro děti předškolního věku zamíří děti ze šesti vesnic spojených v Dobrovolném svazku obcí Tišnovsko. Týká se to právě Železného, Šerkovic, Rozhozce, Hlubokých Dvorů, Unína i Bukovice.

"Ani jedna z obcí nemá vlastní školku. Rodiče děti dosud vodili do Tišnova, tam ale nastal problém s místy," popsal předseda svazku Radomír Pavlíček (STAN). Dodal také, že všemi obcemi projíždí jedna linka integrovaného dopravního systému, což rodičům i dětem značně usnadňuje dopravu.

Školka Venkov se nachází hned u lesa. "Zaměříme se na environmentální výchovu a rozvoj manuálních zručností," doplnila starostu ředitelka školky Barbora Packová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…