Pazdera (KSČM): Sever proti jihu

29.12.2014 12:20

Kdo jste si mysleli, že poté, co se objevil šílený a exhibující Jihokorejec, prý rapper, pod jménem PSY (slušelo by se dodat i to "CHO"), se svým hitem Gangnam style a když Jihokorejci koupili letiště "Václav Havel", nemůže už z fašistické (i dle dokumentů z České televize) Jižní Koreje přiletět další hrůza. Ale to jste se přepočítali.

Pazdera (KSČM): Sever proti jihu
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Když jsem listoval záchodovou četbou, která se dnes vydává pro mladé lidi o populární hudbě, tak jsem mimo odhalených zákoutí těla a života Miley Cyrus nalezl i "K-POPové šílenství" zprostředkované jihokorejskou skupinou B.A.P., což znamená Best Absolut Perfect. Šestice protagonistů skupiny vypadá jako naimpregnované čínské mrtvoly z výstavy Bodies revealed (toho času v Brně), či jako obludné voskové figuríny z dílny Muzea madame Tussauds. Když jsem si potom přečetl komentář u jedné z fotografií jejich fanynek "Už dlouho jsou fanynkami K-POPu - a teď jsou přešťastné, protože zažily B.A.P. naživo", vzpomněl jsem si na to, jak podle režimních médií v Koreji severní prý vymývají lidem, zejména mladým, mozky a zároveň také, jak mi před nedávnem můj přítel doporučil jednu mladou a energickou severokorejskou kapelu s názvem Moranbong band.

O objev této skupiny bych se chtěl podělit i s Vámi, protože členky této kapely, v rukou s houslemi, celly, ale i elektrickými kytarami, které v nových profesionálních úpravách i prostředí zpívají revoluční písně Korejské lidově demokratické republiky, dávají jihokorejským, s prominutím, pitomečkům z B.A.P., pěkně na frak.

Samozřejmě Moranbong band u nás můžete najít pouze na YouTube.

David Pazdera

  • BPP
  • Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.