Pecák (Svobodní): Špatné vlády podporují import temného starověku do Evropy

21.12.2016 12:12

V pondělí 19. prosince 2016 došlo k další tragédii vzdálené od našich hranic tři hodiny jízdy vozem. V Berlíně najel kamion do lidí na vánočních trzích.

Pecák (Svobodní): Špatné vlády podporují import temného starověku do Evropy
Foto: ondrejpecak.cz
Popisek: Mgr. Ondřej Pecák

Podle Berliner Zeitung 12 mrtvých a nejméně 48 lidí bylo zraněno. Podezřelým je údajně 23letý Pákistánec, který přijal otevřenou náruč Angely Merkelové, německé kancléřky, která rozrazila dveře Evropy dokořán a jaksi se zapomněla zeptat svých sousedů a partnerů, jestli s tím někdo z nás nebude mít problém a jestli to tak chceme.

A my, obyčejní lidé, sledujeme a počítáme – útoky kamiony do lidí, hromadné vraždění nelegálně drženými zbraněmi, sexuální útoky, kolabující policie ve Francii a brutální vraždy mírumilovných Evropanů. A ať se snažíme, jak se snažíme hodnotit spravedlivě a neunáhleně, abychom nevinili ty, kteří si to nezaslouží a skutečně naši pomoc potřebují, spojuje tyto útoky stejný typ lidí přicházející k nám z diametrálně odlišného kulturního prostředí. Nebudu chodit okolo horké kaše – jejich kulturní prostředí považujeme za temný starověk, protože běžným denním chlebem těchto kultur je násilí, které se v Evropě prostě už nenosí. A není naší povinností tuto odlišnost tolerovat a respektovat.

Cítím lítost nad zmařenými lidskými životy, zraněnými a pozůstalými. Ale i velkou zlost. Přesto naše špatné vlády včetně té nejvyšší a nikým nezvolené evropské vlády podporují import temného starověku do Evropy pod rouškou falešné lidskosti. Co bude dál? Zase zapomeneme, protože musíme nějak žít dál? Anebo se přičiníme, abychom tyto špatné vlády konečně vyměnili?

Svobodní jsou připraveni vrátit zdravý rozum tam, kde nyní chybí. Proto je marné vzlykat, modliti se zdrávas, vše závisí jen na vás, na nás, na naší účasti ve volbách a hlavně tady vlevo na vás!

Ondřej Pecák,
místopředseda Svobodných

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…