Pechanec (DSSS): Vzdávám se kandidatury v letošních volbách, protože...

30.08.2016 21:46

Tímto sděluji, že se dobrovolně vzdávám kandidatury v letošních krajských volbách v Pardubickém kraji, kde jsem byl uveden jako nezávislý kandidát za opoziční Dělnickou stranu sociální spravedlnosti (DSSS).

Pechanec (DSSS): Vzdávám se kandidatury v letošních volbách, protože...
Foto: PL.cz
Popisek: Vlastimil Pechanec z Dělnické mládeže

Hlavním důvodem k tomuto mému rozhodnutí je skutečnost, že v souvislosti s mojí kauzou je mediálně a účelově špiněna DSSS, a nechci, aby toho bylo zneužíváno v předvolební kampani.

Nevylučuji však svojí kandidaturu v některých dalších volbách (např. volby do městského zastupitelstva ve Svitavách) na kandidátce dělnické strany.

Proto apeluji tímto prohlášením na voliče, aby podpořili a hlasovali pro DSSS a její kandidáty. DSSS má mojí plnou podporu jako pronárodní opoziční strana, která stojí stále za naším českým národem a lidem, strana se správnou sociální politikou a ochranou národní identity.

DSSS vždy vyjadřovala pochybnosti o spravedlivém procesu v mé kauze, kde stále trvám na své nevině a dále se snažím dovolat skutečné pravdy a spravedlnosti obnovou trestního řízení v procesu, který mnozí označují za mediálně zpolitizovaný!

Děkuji všem, co mne podporovali a podporují jak v kandidatuře, tak i v boji s justiční mafií tohoto prohnilého systému, který ničí náš lid, právo a svobodu!

Volte opoziční DSSS – stranu radikální změny!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…