Perman (R2014): Radikálnímu islámu říkám NE

24.08.2014 19:26

Nedávno se objevilo šokující video s vraždou amerického novináře Jamese Foleyho. Šokující pro nás, kteří jsme vyrostli v civilizaci postavené na křesťanských hodnotách a pro které je ochrana života posvátná.

Perman (R2014): Radikálnímu islámu říkám NE
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Nedávno se objevilo šokující video s vraždou amerického novináře Jamese Foleyho. Šokující  pro nás, kteří jsme vyrostli v civilizaci postavené na křesťanských hodnotách a  pro které je ochrana života posvátná. Bohužel posledních zhruba dvacet let vedení Evropské unie, které ač se tváří, že zastupuje všechny občany žijící na území Evropy, dělá ve skutečnosti pravý opak.

Svým přístupem k imigrační politice, pozitivní diskriminaci a připravovanými zákony o přerozdělování imigrantů do jednotlivých států EU i proti jejich vůli, zahání Evropu stále hlouběji do náruče radikálních islamistů, kteří se nehodlají řídit zákony jednotlivých států, učit se místní jazyk a už vůbec ne pracovat. Jsou přesvědčeni o tom, že se o ně postaráme a za naši slabost námi pohrdají. Tisíce jich nyní bojují pod vlajkou Islámského státu a jsou jeho vůdčími postavami, což dokazuje i zmíněné video.

Onen zakuklenec, který novináře popravil, je údajně rodilý Brit. Takových jako on je mnoho. Máme se bát jejich návratu do Evropy? Zcela určitě ano. A nevím, proč jim máme stále ustupovat, nechat je bourat kostely a na jejich místě stavět mešity, které slouží jako náborové kanceláře islámských radikálů. Politici by už měli říci dost, ale na to zřejmě nemají odvahu. Budeme ji mít my, anebo budeme čekat, až dopadneme jako onen americký novinář?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: RESTART 2014

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…