Pernica (KSČM): Útěk lidovců

24.07.2017 5:37

STAN v čele s Gazdíkem jsou rozčarováni neseriózností lidovců. Kdyby se však Gazdík podíval do minulosti této katolické strany, lehce by zjistil, že takovéto chování je pro ně standardní. Dalo by se říct, kam vítr, tam plášť.

Pernica (KSČM): Útěk lidovců
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Lidovcům se líbí teplá vládní křesla, ale bez uzardění podrazí i ty, s nimiž vládnou. KDU-ČSL má plnou pusu lásky a solidárnosti k občanům, ale ve skutečnosti se jejich problémy vůbec nezabývá. Dalším faktem je, že tato strana se dá lehce ovlivnit. Stačí pár propadajících se preferencí, které nedosahují na potřebných 10 % pro vstup tohoto spojení se STAN do Poslanecké sněmovny, a Bělobrádek bez uzardění hodí své spolusouputníky přes palubu. Patrně nezná ani historii našeho národa, protože jinak by se nemohl objímat s představiteli Landsmannschaftu. Českou republiku by bez zaváhání zaprodal těm, kteří kdysi vtrhli do našeho pohraničí a vyhnali původní obyvatele z jejich těžce vybudovaných domovů. Důvěra v průzkumy, které vše zavinily, není však pouze prioritou Bělobrádka. Stejně tak v minulosti podléhal průzkumům Jiří Paroubek. A ani přes Tvrdíkovu snahu utvrzovat ho v jejich relevantnosti a objektivnosti, Paroubek nezvítězil.

A tak věřme, že KSČM má důvěru občanů především pro svoji soustavnou práci po celé volební období a snahu ulehčit lidem v jejich životních problémech. Proto také doufám, že naše volební výsledky budou dobré a dosáhneme jich právě pomocí předkládaného programu, který se snažíme vždy beze zbytku naplnit.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát pro volby do PSP ČR v Jihomoravském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče