Petice: V cizině jez co ti chutná, doma jez co ti dají

12.07.2015 15:03

Článek na idnes ohledně srovnání "stejných" produktů koupených na západ od našich hranic a u nás, které vykazují rozdílnou kvalitu za stejnou cenu a vysvětlení ze strany výrobců, že to tak chceme, bych rád výrobce upozornil, že se možná něco změnilo. Já osobně to tak nechci a jednoznačně mohu prohlásit, že mně chutnají ty poctivé výrobky nikoliv ty z náhražek.

Petice: V cizině jez co ti chutná, doma jez co ti dají
Foto: Hans Štembera
Popisek: Uzeniny, ilustrační foto

Chápu, že se výrobci snaží vyhovět našim přáním, a proto nás doteď krmí drůbežím separátem. Doufám, že mé přání nezůstane osamoceno, a že se najde ještě někdo, kdo by raději kupoval opravdové potraviny a ne jejich atrapy.

Tímto my, níže uvedení oznamujeme výrobcům potravin, že nám chutná poctivé jídlo z poctivých surovin a nemusejí mít strach nám takové produkty nabízet. Vzhledem k tomu, že dle jejich vyjádření jim jde v prvé řadě o naši spokojenost, pevně věřím, že tato naše výzva je poslední část, která jim brání v tom aby nám dodávaly kvalitní výrobky s klidným svědomím, že to tak chceme.

http://ekonomika.idnes.cz/stejne-potraviny-v-cesku-a-nemecku-se-lisi-ukazal-test-pp4-/test.aspx?c=A150701_183949_test_ozr

Pokud nebudu sám, komu chutná více vepřové maso než drůbeží separát, předám výsledek petice výrobcům uvedeným v článku.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…