Pilc (Svobodní): EU má alternativu

18.10.2018 20:57

Eurosocialisté přesto budou stále prohlašovat, že EU nemá alternativu. Budou předstírat, že alternativa neexistuje. Až do konce.

Pilc (Svobodní): EU má alternativu
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Pro populistické socialisty (různých barev, nikoliv pouze ČSSD) není problém přehodit výhybku a z internacionálních socialistů se stát národními socialisty. Dřívější budovatelé eurosocialismu tak nyní mohou mávat vlajkou národních zájmů. Jak psal před lety D-FENS, oportunisté nejsou vybaveni k tomu, aby plavali proti proudu. Protože proud se otáčí, nezbývá jim nic jiného, než opět plavat po proudu.

Z mnohých dokonce i socialistů se postupně stávají velcí euroskeptici. Jakýkoli odpor vůči (internacionálnímu) eurosocialismu je pak označován za (krajní) pravici a to i v případě národních socialistů. Voliči pak v evropských volbách budou muset pozorně vytřídit širokou škálu euroskeptiků, pokud tedy místo socialismu chtějí skutečnou změnu.



Eurosocialisté a unijní fanatici jsou schopni dokonce i socialistu Miloše Zemana označit za krajního pravičáka a to už je skutečně na studený obklad. To je tak, když nacionální socialisty označujete za krajní pravici..

Moskva je pak označena za hnízdo krajních pravičáků. Holt marxismus už dnes nesídlí na východě, ale na západě. Železná lady by dnes unijními fanatiky asi byla označována za prokremelského agenta.

EU má alternativu. Nemusí jedni poroučet druhým a přehlasovávat je. Alternativa existuje. Je to dobrovolnost, dobrovolná spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …