Pilc (Svobodní): Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády

23.12.2016 20:04

Pod záminkou záchrany lidských životů mají být občané postupně odzbrojeni. Skutečným důvodem snahy o odzbrojení lidí je však touha po prosazení totální vlády.

Pilc (Svobodní): Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Zachraňovači lidských životů, kteří jsou zastánci všemocného státu, který strká svůj rypák do všeho, a kteří chtějí občanům znemožnit držet zbraně, zapomínají na takovou malinkou drobnost. Na ty hromady mrtvol. Na ty miliony lidí zavražděných totalitními vládami, totalitními státy, diktátorskými režimy, všemi těmi různými vládnoucími vraždícími maniaky, kteří násilím prosazovali světlé zítřky.

Statisíce zbraní v rukou statisíců svobodných občanů mají preventivní účinek. Znemožňují uplatnění moci totální vlády. To je ten důvod, proč lidé toužící po prosazení všemocné vlády a všemocného státu potřebují občany odzbrojit.

Ozbrojená společnost je nejenom zdvořilá společnost, ale také bezpečnější a svobodnější společnost. Zbraně v rukou občanů zachraňují miliony lidských životů.

vyšlo na blogu Idnes.cz

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.