Piráti: Potřebujeme vaši pomoc, nadešel čas

22.09.2017 17:20

Piráti jsou jen kousek od historické možnosti vstoupit do parlamentu. Tam budeme moci prosazovat a kontrolovat naše návrhy zákonů a jako parlamentní stranu nás média budou brát vážně.

Piráti: Potřebujeme vaši pomoc, nadešel čas
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

Průzkumy se stále pohybují okolo pětiprocentní hranice. Červencový výzkum Focus nám dává 5,2 %, méně věrohodný srpnový výzkum Médea Research dokonce 8,79.

Prosíme, pomozte nám a dejte lidem okolo sebe vědět, že volíte Piráty! Pro své okolí jste důležitější, než si myslíte. Zapojte se třeba tím, že:

  • Potvrdíte účast na Volíme Piráty 15 do sněmovny!
  • Pozvete na událost a k volbám své přátele. Vybavíte svou profilovou fotku pirátským proužkem a napíšete k ní důvody, proč volíte Piráty.
  • Koupíte propagační dámský, nebo pánský pirátský balíček (obsahující tričko, noviny a placku). Noviny odneste tam, kam se naši dobrovolníci nedostanou. V tričku choďte do práce, na trénink a do hospod.

Jsme jediná strana nespojená se skandály, korupcí a byrokracií. Pomozte zvolit do parlamentu lidi, kteří budou hájit svobodu, změní státní správu pomocí digitalizace a budou zastupovat vás.

Pusťte nás na ně – porveme se za vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.