Piráti varují před nárůstem popularity extrémistických organizací

09.01.2015 19:41

Vraždy v Paříži nás šokují a naplňují hlubokým smutkem. Cítíme hlubokou soustrast s oběťmi, jejich rodinnými příslušníky a přáteli. Tento zbabělý teroristický čin je útokem na svobodu tisku a tím i na jeden ze základních pilířů naší demokracie. Cítíme solidaritu se všemi obhájci svobody projevu, umělecké svobody a svobody vyznání. Nenecháme si tyto svobody vzít.

Piráti varují před nárůstem popularity extrémistických organizací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Před francouzskou ambasádou v Praze se sešli lidé k uctění památky zavražděných karikaturistů z týdeníku Charlie Hebdo. Je suis Charlie!

Ať už byl pachatelem a organizátorem tohoto činu kdokoliv, neměl by se stát záminkou k omezování naší vlastní svobody ve jménu naší bezpečnosti.

Jedno z nebezpečí, kterému tolerantní Evropa nyní čelí, je vzrůstající xenofobie v populaci, která může mít za následek vzestup extrémistických uskupení. Nenechme si odebrat naše svobody a nenechme se ovládnout strachem, který se v nás útočníci pokusili vzbudit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: piratskenoviny.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích