Pirátům bude online reklamu dělat AdHackers Jana Řeháka

16.05.2017 12:04

Kreativní agentura AdHackers vyhrála výběrové řízení na online reklamu České pirátské strany v letošní kampani do sněmovních voleb. AdHackers založil bývalý managing director agentury OMD a obchodní ředitel TV Nova, Jan Řehák. Po Jakubu Horákovi tak Piráti získávají do týmu další těžkou váhu českého marketingu.

Pirátům bude online reklamu dělat AdHackers Jana Řeháka
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

„Jsem rád, že Honza Řehák a jeho tým mají zájem spolupracovat s Piráty. Nejen, že jejich nabídka pro realizaci online části kampaně byla nejlepší, ale celý tým AdHackers svým naladěním Pirátům konvenuje. Honzy si vážím nejen jako odborníka, ale i jako člověka. Kombinuje se v něm přemýšlivost, empatie, dětská hravost, vnitřní skromnost i zdravá pokora“ glosuje výsledek výběrového řízení předseda strany Ivan Bartoš.

Sám Řehák považuje práci pro Piráty především za společensky užitečný počin. „Vstřícnost naší nabídky odrážela naše sympatie k vizi, kterou Piráti mají. Jsme naladěni na stejné vlně a není nám cizí se společensky angažovat. Stejně jako oni cítíme povinnost postavit se za ideály svobody a bránit se probíhajícímu utahování šroubů.“ prohlašuje o spolupráci Řehák.

Agentura AdHackers vytvářela komunikační koncept například pro značku Bohemia společnosti Intersnack, spolupracuje se společností Total a dalšími významnými společnostmi. Má zkušenosti i z politických kampaní.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).