Plamínková (STAN): Další ulice v Suchdole budou napojeny na kanalizaci

05.10.2016 15:17

Rada hl. m. Prahy schválila uzavření smlouvy na vybudování další etapy kanalizace v Budovci v městské části Praha – Suchdol. Vítězem veřejné zakázky se stala společnost Alstap, s.r.o., s nabídkovou cenou 33 222 883 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Další ulice v Suchdole budou napojeny na kanalizaci
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek k jednotlivým nemovitostem. Jedná se o stoky v ulici Kamýcká, Lysolajská, Budyňská, Výjezdní, Suchdolská, Májová, Osvobození a Stehlíkova.

„Splácíme tak dluh vůči lidem, kteří ani v 21. století v hlavním městě nemají kanalizaci. Suchdol je jedna ze tří oblastí města, kde je dosud hodně lidí bez této základní civilizační vymoženosti. Díky této akci bude kanalizace vybudována pro několik set obyvatel,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi