Plamínková (STAN): Hřiště a cesty v parku U Čeňku vybudují Lesy hl. m. Prahy

31.08.2017 22:47

Zakázku na realizaci hřišť a komunikaci v parku U Čeňku mezi Prahou 14 a Dolními Počernicemi získají podle rozhodnutí Rady hl. m. Prahy Lesy hlavního města Prahy. Společnost má ke všem potřebným činnostem příslušná oprávnění i odbornost. Hodnota zakázky činí 18 856 752,36 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Hřiště a cesty v parku U Čeňku vybudují Lesy hl. m. Prahy
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

„Občané Černého Mostu i Dolních Počernic získají realizací této akce pěkné a moderní hřiště pro všechny věkové skupiny. Doplní se též systém cest a veřejné osvětlení,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

V letech 2015-2016 Praha řešila zanedbané území mezi Prahou 14 a Dolními Počernicemi stavbou parku U Čeňku jako plochy pro sportovní a rekreační vyžití. V rámci stavby byly provedeny především terénní úpravy, které spočívaly v modelování stávajícího území, budování komunikací, přeložkách inženýrských sítí a řešení parkování na okraji parku. V roce 2016 byla částečně doplněna zeleň a nyní zde vznikne hřiště pro děti a seniory včetně přístupových cest pro pěší a veřejného osvětlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.