Plamínková (STAN): Informace pro podnikatele o jejich povinnostech při nakládání s odpady

19.05.2017 4:32

Praha informuje podnikatele o jejich povinnostech při nakládání s odpady, které jim při jejich činnosti vznikají. Informační letáky v současné době distribuuje Odbor ochrany prostředí ve spolupráci s Odborem živnostenským a občanskosprávním Magistrátu hl. m. Prahy na všechny živnostenské odbory městských částí.

Plamínková (STAN): Informace pro podnikatele o jejich povinnostech při nakládání s odpady
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Letáky mají za cíl upozornit zejména podnikatele, kteří začínají se svou podnikatelskou činností, o jejich povinnostech, které plynou ze zákona o odpadech. Především o způsobech jak zajistit nakládání s odpady, které jim při jejich činnosti vzniknou.

„Věřím, že tyto informace pomohou zlepšit povědomí podnikatelské veřejnosti o tom, jaké povinnosti jim vyplývají ze zákona o odpadech. Oceňuji, že letáky jsou nejen v češtině, ale i v dalších jazykových mutacích, včetně vietnamštiny,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Letáky jsou k dispozici na všech živnostenských úřadech Prahy a dále po předchozí domluvě na odboru Ochrany prostředí, oddělení odpadů MHMP ve variantách – čeština, angličtina, ruština a vietnamština.

Tyto informační letáky ve formátu PDF jsou ke stažení na portálu životního prostředí hl. m. Prahy ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie