Plamínková (STAN): Lokalita Baba je unikátní v evropském měřítku

09.06.2017 8:34

Rekonstrukce vodovodu, kanalizace a kompletní obnova povrchu čeká lokalitu mezi ulicemi Na Ostrohu a Fragnerova v městské části Praha 6. Rada hl. m. Prahy včera rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky, kterou podala společnost Ekologické a inženýrské stavby, spol. s.r.o. s nabídkovou cenou 20 687 608 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Lokalita Baba je unikátní v evropském měřítku
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Rekonstrukce komunikací a inženýrských sítí je nutná, neboť jsou v havarijním stavu. V rámci akce bude provedena kompletní rekonstrukce jednotné kanalizace a vodovodu včetně případné nutné opravy vodovodních přípojek. Dále bude provedena komplexní obnova povrchů. V řešeném území dojde ke kompletní rekonstrukci stok a k výměně všech kanalizačních šachet.

„Jsem opravdu ráda, že se dnes napodruhé podařilo schválit výběr zhotovitele. Lokalita Baba se svými funkcionalistickými domy je unikátní v evropském měřítku a nyní se konečně dočká i důstojného veřejného prostoru,“ okomentuovala radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…