Plamínková (STAN): Obnova Stromovky pokračuje

24.05.2017 6:28

Rada hl. m. Prahy na doporučení odborné komise schválila vítěze veřejné zakázky s názvem „Obnova centrálního prostoru Královské obory Stromovka“. Dodavatelem bude Společnost PSS Bohemia a Lesopol - Obnova centrálního prostoru Královské obory Stromovka, jejímiž společníky jsou: PSS Bohemia, s r.o., a Lesopol s r.o. Nabídková cena zakázky je přes 24 milionů korun a termín zhotovení 92 kalendářních dnů.

Plamínková (STAN): Obnova Stromovky pokračuje
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Předmětem zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení je kompletní revitalizace centrálního prostoru Královské obory. „Její potřeba byla vyvolána založením nových a úpravou stávajících vodních ploch ve Stromovce. V rámci investice dojde k úpravě vedení parkových cest a obnově parkového mobiliáře. Zakázka také podstatně zlepší dnes nevyhovujícího stav dna bývalého rybníka,“ uvedla radní Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…