Plzeňští Piráti uklízeli Plzeň

22.09.2018 22:30

V rámci projektu Ukliďme Česko, se plzeňští Piráti vydali vyčistit Plzeň od odpadků, kterých je v některých lokalitách požehnaně. V sobotu dopoledne se plzeňská skupina Pirátů včele s kandidátem na primátora města Pavlem Bosákem sešla na zastávce u Techmánie. Následně se vydala uklidit odpadky k ulici Karla Vokáče.

Plzeňští Piráti uklízeli Plzeň
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Skupina přibližně patnácti členů Pirátů, dobrovolníků a veřejnosti se v rámci akce Ukliďme Česko, rozhodla uklidit oblast u ulice Karla Vokáče. Nasbíráno bylo přibližně dvacet pytlů odpadu, který zahrnoval převážně PET láhve, plastové sáčky, gumové součástky a pneumatiky. Celá akce probíhala ve velmi přátelské atmosféře a výsledek akce je v lokalitě skutečně znát.

„Dnešní úklid jsem si opravdu užil. Bylo fajn společně s členy a příznivci uklidit část našeho města. Přál bych si čistou Plzeň, což bude i jeden z mých hlavních cílů po volbách,“ uvádí Pavel Bosák kandidát na primátora za Piráty.

Česká pirátská strana vyplouvá do plzeňského zastupitelstva v rámci říjnových komunálních voleb s čistým štítem a nebojí se jakýchkoliv překážek. Pirátská strana bude pracovat především pro občany města Plzně, což ukazuje již nyní, kdy mimo jiné chce dopomoci ke kvalitnějšímu životnímu prostředí v Plzni tím, že aktivně podporuje právě iniciativy, jako Ukliďme Česko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

16:05 Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.