Politická rada schválila návrh Základní strategie SPO

18.05.2014 15:41

Ve čtvrtek 15. května se ke svému dalšímu jednání sešla Politická rada (PR) SPO. Členové vyslechli zprávu o dosavadních návštěvách předsedy SPO Jana Veleby v regionech.

Politická rada schválila návrh Základní strategie SPO
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

„Můj hlavní poznatek je následující: Potvrdil jsem si, že SPO je skutečně v nelehké situaci. Pozitivním zjištěním je skutečnost, že v regionech zůstal stále dostatek členů, kteří chtějí pracovat dále a dostatek zajímavých osobností, na kterých může strana stavět," konstatoval Jan Veleba. Předseda pak informoval PR o své činnosti, zejména o akci na Šumavě zaměřené proti arogantnímu postupu ministra ŽP při odvolání bývalého ředitele NPŠ Jiřího Mánka. PR SPO dále projednala a schválila návrh základní strategie strany pro nadcházející období. Tento návrh bude předložen předsednictvu SPO při zasedání dne 5. června. Dalším bodem jednání byl stav členské základny. „Trvá úkol dokončit dodání emailových adres členů zbývajících krajů v Čechách, za toto zodpovídá místopředseda Miloslav Soušek," uvedl Veleba. Dlaší jednání PR SPO bylo stanoveno na 5. června na 13:00 hodin. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice