Popov (TOP 09): Dejte sbohem

23.03.2015 13:01

Čím dál tím více jsme svědky toho, že v přímém přenosu veřejného dění přicházíme, tu po troškách o díl svobody pohybu, tam malinko o svobodu myšlení a zde ždibíček o svobodu názorů.

Popov (TOP 09): Dejte sbohem
Foto: TOP 09
Popisek: Simeon Popov

Šmírovací aparát budeme mít asi i v posteli. Prokazování majetku desítky let dozadu, každou vydělanou korunu budeme muset evidovat, prokazovat a vysvětlovat, registr smluv nebudeme již potřebovat, jak nám bylo ministrem státní pokladny vysvětleno, je to údajně již zbytečné, Českou televizi je údajně nutné celou vyměnit, jelikož je politicky nekorektní a tisk je nutné celý skoupit a přísně kontrolovat jaká pravda se napíše. Policisty, státní zástupce a soudce je nutné sevřít do legislativní kazajky a nad hlavami by jim měl hrozit meč nelítostné a moudré soudcovské rady.

Kdo se v mluvě pana Babiše má vyznat

Vše pod heslem, že je nutné zabránit karuselovým dohodám, odstranit pijavice přisáté na našich peněženkách a napojené na tradiční politické strany. Po 18 měsících je údajně na Ministerstvu financí pořád nepořádek a strašně se proto tam maká. Vybírají se daně od nevidím do nevidím a povinnosti platit vskutku nikdo neujde! To, že se na daních vybírá čím dál tím méně, ale některé soukromé firmy na tom pouze vydělávají a obrat se jim zlepšuje ročně o 30%, již není podstatné, nemluví se o tom a ani nepíše, a ten kdo poukáže na podivnost běhu věcí, je veřejně v médiích pranýřován nebo častován přídomkem Lhář. Kontrolování budou všichni, tedy někteří, resp. každý … kdo se v mluvě pana Babiše má již vyznat. ANO, resp. její předseda ovládá značnou část ekonomického dění v naší zemi a chce ovládnout i spravedlnost a svobodu slova. Posledním výpadem byla duální zteč, spolu s prezidentem M. Zemanem, proti České televizi. Můžeme polemizovat o objektivnosti a kvalitě reportáží, ale jedno je jisté, ČT je poslední nepokořenou baštou a její pád by měl fatální následky pro nás všechny.

Obrana nezávislosti veřejnoprávní televize by neměla zůstat pouze na Radě ČT

Omezení ekonomického vlivu pana Babiše je na koaličních partnerech ČSSD a KDÚ-ČSL. Zatím poslanci z řad těchto politických stran prokazují velice slabý vzdor a jejich reakce jsou mdlé, hodné unaveného štamgasta pohostinství čtvrté cenové kategorie. Obrana nezávislosti veřejnoprávní televize by však neměla zůstat pouze na Radě ČT, ale měli bychom ji bránit všichni. Je to možná to jediné, co nám ještě zůstalo! Prosím, podpořte iniciativu Podpora nezávislosti České televize, která probíhá i na Facebooku. Děkuji!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…