Popov (TOP 09): Nerozhodnost může být smrtelná

21.03.2016 15:42

Reakce na kauzu Čapí hnízdo a postoj premiéra Sobotky:

Popov (TOP 09): Nerozhodnost může být smrtelná
Foto: TOP 09
Popisek: Simeon Popov

Je velice podstatné, zda člen vlády lže a podvádí (pokud se to prokáže podvod) a je nepodstatné, zda to bylo před sestavením a jmenováním Vlády ČR nebo až potom.Stále totiž zůstává a je důležitější, zda takový člověk je věrohodný a má dostatečný kredit zastávat tak vysokou a strategickou funkci!

Kam zařadit hnutí ANO? Bohuslav Sobotka polemizuje, že s pravicovými stranami by do vlády nešel (v minulosti mu to ale nějak nevadilo, např. viz společné dovolené zejm. v Toskánsku nebo společné podnikání některých poslanců) a já se ptám kam lze zařadit Babišovo hnutí? To je takový názorový hybrid, tak aby nasbírali co nejvíce voličů!

Ani zákon o střetu zájmu vládu nepoloží! ... údajně. To bude asi pravdou, jelikož mám velkou obavu, že zákon dopadne úplně stejně jako ten o registru smluv, bude se jeho přijetí dlouho natahovat a pak se přijme nějaký paskvil, s výjimkami, který nebude AGROFERTu vadit nebo se bude tlačit na jeho změny po jeho schválení.

Moc pozitivní vyhlídky tedy zatím nevidím a pokud předseda vlády nezačne být razantnější a více chlapem, pak to s ním ve straně dopadne špatně a se sociální demokracií rovněž! Jen zda jsem se s tou včerejší pochvalou neunáhlil?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce