Poslanec Velebný (ČSSD): Sportovní hřiště patří mezi investice, které je důležité podporovat

02.09.2016 4:35

Slavnostní zahájení nového školního roku 2016/2017 a otevření nově vybudovaného sportoviště v Horním Benešově. To bylo čtvrtečním programem poslance Ladislava Velebného.

Poslanec Velebný (ČSSD): Sportovní hřiště patří mezi investice, které je důležité podporovat
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Do Horní Benešova na Bruntálsku přijel poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný. Stalo se tak ve čtvrtek 1. září 2016 dopoledne. Společně tam se starostou města Michalem Blažkem, ředitelem školy Zdeňkem Žandou a jeho zástupkyní Evou Krskovou zahájili nový školní rok 2016/2017. „Přeji pedagogům i žákům mnoho úspěchů do nového školního roku,“ poblahopřál poslanec Ladislav Velebný.
 
V 11 hodin se pak uskutečnilo slavnostní otevření zcela nově vybudovaného sportovního hřiště, do kterého se proinvestovalo přes 20 milionů korun. Poslanec Ladislav Velebný zde tak přestřihl pásku a pochválil všechny, za velmi pěkně vybudované sportoviště. „Jsem moc rád, že bude k užitku pro žáky zdejší školy i veřejnost. Je důležité podporovat takové investice!“ v závěru doplnil Velebný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.