Poslanec Velebný se zúčastnil 50. výročí mateřské školy ve Vrbně

13.04.2014 10:57

Poslanec Ladislav Velebný zavítal do Mateřské školy Jesenické ve Vrbně pod Pradědem. Se všemi oslavil 50. výročí školky a 14 let česko-polského přátelství.

Poslanec Velebný se zúčastnil 50. výročí mateřské školy ve Vrbně
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný zavítal v pátek 11. dubna 2014 do města Vrbna pod Pradědem, kde navštívil tamní mateřskou školu, která se nachází na Jesenické ulici. Všichni tam společně oslavovali padesát let činnosti mateřské školky (1964 – 2014) a čtrnáct let Česko-polského přátelství (2000 – 2014).

Na začátku v programu vystoupila s proslovem ředitelka školského zařízení Květa Kubíčková a zástupci z polské strany. Gratulovalo se vrbenské starostce Heleně Kudelové a řediteli Euregionu Praděd Zdeňku Jarmarovi. Představily se také děti z Mateřské školy Jesenické z Vrbna pod Pradědem a z Mateřské školy Glogówek.

Poslanec Ladislav Velebný si zároveň prohlédl výstavu dětských prací obou partnerských škol a poblahopřál ředitelce mateřské školy ke dvěma významným výročím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice