Pražská ČSSD ustanovila vyjednávací tým a orgány zastupitelského klubu

12.10.2014 13:13

Pražská ČSSD vstupuje do jednání s dalšími stranami, které uspěly ve volbách do zastupitelstva hlavního města Prahy, o možných podobách budoucí koalice. Pro sociální demokraty je stěžejní programová shoda a plnění priorit, které představila ve svém programu před volbami.

Pražská ČSSD ustanovila vyjednávací tým a orgány zastupitelského klubu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloslav Ludvík, lídr kandidátky za ČSSD v Praze

„Pro vyjednávání jsme si vytyčili tři hlavní priority, jejichž naplnění je pro nás nadřazené personáliím. Těmito prioritami jsou: boj proti developerům, sociální dimenze v řízení města a zdravé fungování města. Budeme trvat na ukončení svévole developerských a stavebních firem v hlavním městě a nedovolíme zahušťování města. Praha také musí být vůči svým občanům sociálně ohleduplná. Uvědomujeme si, že v Praze žijí lidé, kteří se ne vlastní vinou ocitli v těžkých životních situacích a těm musíme pomoci a zajistit dostupné sociální služby. Třetí prioritou, nikoliv však poslední ve své důležitosti, je fungování města jako celku. Chceme, aby Praha měla kompetentní řízení, které bude pracovat pro Pražany a ku prospěchu rozvoje města,“ představuje Miloslav Ludvík, zvolený zastupitel hlavního města Prahy za ČSSD, priority pro vyjednávání.

ČSSD zároveň dnes ustanovila orgány klubu zastupitelů hlavního města. Předsedou klubu byl zvolen Karel Březina, místopředsedou Jan Slezák. Stejně tak byl ustanoven i vyjednávací tým ve složení Miloslav Ludvík, Karel Březina a Petr Dolínek.

Pražská organizace ČSSD se také shodla na podpoře senátních kandidátů ve třech pražských obvodech. Na Praze 1 ČSSD podporuje kandidaturu Václava Hampla,  na Praze 5 Pavla Žáčka  a na Praze 9 Zuzanu Baudyšovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.