Předseda ČSSD Sobotka jednal s důležitými zájmovými skupinami

06.12.2014 11:23

Tradiční vánoční setkání s deseti zájmovými skupinami, například z oblasti zemědělství nebo chovatelství, se v pátek v podvečer uskutečnilo v Lidovém domě. Za účasti předsedy sociální demokracie Bohuslava Sobotky se zhruba hodinu hovořilo kromě jiného o aktuálních tématech, která souvisejí s činností spolků v letošním roce a v budoucnosti.

Předseda ČSSD Sobotka jednal s důležitými zájmovými skupinami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Českomoravská myslivecká jednota, Český svaz chovatelů, Zemědělský svaz ČR, Český zahrádkářský svaz, Český svaz včelařů, Zelinářská unie Čech a Moravy, Svaz květinářů a floristů ČR, Agrární komora, Potravinářská komora a Český rybářský svaz. Zástupci uvedených deseti zájmových skupin v pátek odpoledne dorazili do sídla České strany sociálně demokratické, aby tradičně před Vánoci hovořili s vedením strany o tom, co přinesl uplynulý rok.

„Kontakt s lidmi, kteří reprezentují klíčové zájmové organizace, udržuji dlouhodobě. Osobní setkání považuji za samozřejmou cestu, jak získat cenné informace pro kompetentní a strategické politické rozhodování. Nebylo by žádoucí, kdyby byl politik odtržen od reality a nevěděl, co se děje například ve světě včelařů nebo rybářů. Mám rozhodně v plánu v podobných setkáních pokračovat,“ okomentoval diskusi předseda strany Bohuslav Sobotka.

Dodal, že neméně důležitou roli pro vytváření efektivních politik sehrává občanská společnost. Proto sociální demokracie udržuje i v rámci svého vládního angažmá kontakt s neziskovým sektorem a pokračuje v práci, kterou vykonávala během dlouhé přípravy na minulé parlamentní volby, kdy se podařilo široce zapracovat podněty občanského sektoru do výchozího programu strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…