Premiér Babiš: Společným úsilím tvoříme lepší budoucnost naší země

29.11.2019 9:15

Premiér Andrej Babiš a pověřená vedoucí Úřadu vlády Tünde Bartha ve čtvrtek 28. listopadu 2019 slavnostně rozsvítili vánoční strom před Strakovou akademií. Při té příležitosti oba poděkovali zaměstnancům Úřadu vlády za jejich práci v končícím roce.

Premiér Babiš: Společným úsilím tvoříme lepší budoucnost naší země
Foto: Repro ČRo
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Prostranství před Strakovou akademií od čtvrtka 28. listopadu zdobí vánoční stromek. Krásnou jedli, která pochází z pěstitelské školky v Třeboni, před zraky zaměstnanců slavnostně rozsvítili premiér Andrej Babiš a pověřená vedoucí Úřadu vlády Tünde Bartha.

„Doufám, že jsme vás přesvědčili, že to tu myslíme dobře a že tu chceme zanechat nějakou pozitivní stopu. Krásné Vánoce, rodinnou pohodu a těšíme se na další spolupráci v příštím roce,“ řekl premiér Andrej Babiš a popřál zaměstnancům Úřadu vlády hezké nadcházející svátky a rodinnou pohodu.

„Všem vám děkuji za spolupráci, za úsilí a za trpělivost. Vím, že to nemáte s námi vždy lehké, ale věřím, že to stojí za to, že společným úsilím tvoříme lepší budoucnost naší země, aby byla Česká republika opravdu zemí budoucnosti,“ poděkovala také Tünde Bartha.

Shrnula také, co všechno se Úřadu vlády za poslední rok podařilo zrealizovat – zmínila například 70 zahraničních cest předsedy vlády, 97 přijetí zahraničních delegací a 248 tuzemských pracovních cest a návštěv, ale také velmi populární dny otevřených dveří v Lichtenštejnském a Hrzánském paláci, Kramářově a Benešově vile, úspěšné rekonstrukce Strakovy akademie i barokního opevnění Prahy pod Kramářovou vilou či 3. místo Úřadu vlády v hodnocení dobré praxe při zadávání veřejných zakázek mezi 56 velkými zadavateli z řad subjektů státní správy. Zmínila i plány Úřadu vlády na příští rok, například kompletní rekonstrukci stravovacího zařízení pro zaměstnance.

Vánoční strom bude zdobit sídlo Úřadu vlády tradičně až do ledna 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

20:01 Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.