Premiér Sobotka: Díky kanceláři společnosti Amazon vznikne 500 nových pracovních míst

22.06.2015 21:05

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se dnes společně s ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou zúčastnil otevření korporátní kanceláře společnosti Amazon. Společnost si pro svou první českou pobočku vybrala pražské Dejvice. Díky otevření nové kanceláře vznikne pět set nových pracovních míst.

Premiér Sobotka: Díky kanceláři společnosti Amazon vznikne 500 nových pracovních míst
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Jsem rád, že si společnost Amazon pro otevření nové kanceláře vybrala Českou republiku a vytvoří zde více než 500 nových pracovních míst. Nová vláda přinesla do naší země politickou stabilitu, dáváme důraz na podporu nových investorů, posilování hospodářského růstu a vytváření nových pracovních míst. Česká republika je pro zahraniční investory bezpečným přístavem, naším cílem je kontinuálně podmínky pro zahraniční investory dále zlepšovat,“ uvedl premiér Bohuslav Sobotka.

V kanceláři společnosti Amazon nalezne práci 500 nových zaměstnanců v řídících a podpůrných pozicích. Dalších asi dva tisíce nových pracovních míst by mělo vzniknout díky výstavbě distribučního centra společnosti Amazon v Dobrovízi.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…