Premiér Sobotka: Nesmíme dopustit, aby došlo k oslabení našich základních hodnot

17.11.2015 8:35

Premiér Sobotka se 17. listopadu 2015 setká s dobrovolníky a zástupci organizací a církví, kteří pomáhají zvládat migrační krizi.

Premiér Sobotka: Nesmíme dopustit, aby došlo k oslabení našich základních hodnot
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se v úterý 17. listopadu 2015 setká v Kramářově vile s dobrovolníky, zástupci organizací a církví, kteří pomáhají zvládat migrační krizi a podílejí se na pomoci uprchlíkům.

„Tváří v tvář hrůzným teroristickým činům, posilování extremismu, migrační krizi a zvyšování napětí ve společnosti nesmíme dopustit, aby došlo k oslabení našich základních hodnot, které symbolizuje 17. listopad, tedy demokracie, solidarity a lidskosti.

I proto se zítra sejdu s dobrovolníky a zástupci organizací a církví, kteří pomáhají zvládat migrační krizi, podílejí se na pomoci uprchlíkům a poskytují jim humanitární podporu. Rád bych jim za jejich důležitou a obětavou práci a projevenou lidskou sounáležitost poděkoval,“ uvedl premiér Bohuslav Sobotka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…