Premiér Sobotka: Nízká úroveň politické kultury v naší zemi a jasná snaha poškodit ČSSD před volbami

09.10.2014 10:19

Neznámý pachatel vylepil ve středu v lokalitě Moravská Ostrava a Ostrava-Jih na skla mnoha desítek automobilů samolepky s tváří lídra ČSSD pro Ostravu p. Ing. Lumíra Palyzy, které jsou opatřeny logem ČSSD. Samolepky jsou těžko odstranitelné a způsobují značné potíže majitelům vozidel.

Premiér Sobotka: Nízká úroveň politické kultury v naší zemi a jasná snaha poškodit ČSSD před volbami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

„Bohužel je to důsledek nízké úrovně politické kultury v naší zemi a jasná snaha poškodit sociální demokracii před volbami. Místní organizace podala trestní oznámení na neznámého pachatele a pevně věřím, že viník bude dopaden. Bohužel toto není ojedinělý případ a podobné věci se dějí i v jiných částech České republiky. Ať už se jedná o černé výlepy, nebo přelepování plakátů našich kandidátů. Sociální demokracie za 8 měsíců ve vládě občanům dokázala, že se politika obejde bez skandálů a  kriminálních praktik. Zvedáme úroveň politické kultury a trváme na tom, aby se tak chovaly i další politické strany a hnutí“, říká Bohuslav Sobotka

„Toto jednání je o to trestuhodnější, že někdo poškozuje osobní majetek občanů, což nás velice mrzí. Jsme rozhořčeni a věříme, že se pachatele podaří policii odhalit“, dodává Lumír Palyza.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.