Pribula (ANO): 2016 - konec epochy řídicích systémů?

18.01.2016 8:28

Predikovat vývoj je možný za použití znalostí geopolitiky a ze zkušeností, které nabízí současné mocenské elity včetně naší vlády.

Pribula (ANO): 2016 - konec epochy řídicích systémů?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Způsobem, jakým řídí procesy ekonomické a politické, ukazují masám, jaké použijí strategie při rozhodování. Nelze předpokládat obrat kursu, nebo změnu postojů, po kterých volají masy v celé EU. Rok 2016 bude pokračováním nastavených procesů přeměny politických i společenských hodnost za nové.

Otázka jaké budou nové hodnoty a kdo je bude v roce 2016 realizovat?

Mocenské špičky v EU a jednotlivé vlády národních států pravděpodobně přitvrdí a dají do života občanů další nařízení, nové závazné směrnice. Kritika a neochota mas sloužit multikulturálnímu experimentu-bude dána mimo zákon. Hodnoty společensky kulturní, etnicky a teritoriální historické jistoty budou nahrazovány velmi sofistikovaně za nového Euroobčana bez vlasti. Řídící procesy budou výhradněv Evropské komisy. K realizaci společného utvoření nového Euroobčana s novým hodnotovým systémem využije Evropská vláda svolné vlády národních států, připraveného vlivu neziskovek a všech k tomu aplikovaných institucí. Miliardy EU tekoucí do příprav a logistiky, mediální propagace vytvořily úspěšně podmínky pro přijetí nových hodnot.

Odbojné občany a neochota mas se podřídit musí být eliminována! I v tomto roce 2016 budou nadále překonávány všechny formy nesouhlasu nasazením všech dostupných prostředků manipulace a propagandy. Kde jsou peníze, tam je moc.Ekonomické elity mají své dotace a politici kariéru v EU. Akademici mají své přednášky a světová angažmá, neomezenou publikační svobodu. Církevní pohlaváři propadli restitučnímu bohatství a politici nekonečně jednají a jsou mimo, uvězněni v jiné realitě. Všichni dohromady těží s podpory nového rodícího se systému řízení. Postavit se jako skupina či masy proti dokonalé fůzi politiky, korporátů, farmacii a intelektuální elitě je opakovat Bílou horu.

V našich poměrech a po 20 leté zkušenosti s kapitalismem, bude mít vládní moc za cíl neopustit pozici.V EU jsme druhořadí občané a v životní úrovni končíme měřitelnou hranici. Snížením životní úrovně ve prospěch nových spoluobčanů bude mnohem horší než v sousedním Německu. Kritika mocenských špiček bude poukazovat na neřešené dlouhodobé problémy. Nebyli schopni postarat se o vlastní a nyní k tomu mají zajistit životní standart všem příchozím? Vypomůže a kritiky opět odzbrojí,frontální útok médií a vybrané elity. Pomohou studenti vysokých škol s profesory a kulturní pracovníci.Umělci přidají emocionální náboj, pro pocit ušlechtilosti,své přidají neziskovky. Optimismus je na místě a společnost se musí sjednotit.

Červené trenýrky na hradě jako symbol konce instituce státu a vlasti? Přichází nový Evropský hodnotový systém a konec epochy národních suverénních států? Umělecká skupina Ztohoven dala vzkaz všem, jakou má Český stát pro rodící se nový řídící systém hodnotu a jak s jeho obhájci bude naloženo. Ve své komičnosti je stejně tak tragický. Útoky na institut státnosti jako i státu, který je tu pro občany na ochranu hodnot a identity jsou neakceptovatelné. Lidé vždy budou bránit své rodiny a tím i stát, ale nechtějí bránit mocenské pohlaváry a jejich vlastnické zájmy a stejně tak církevní hamižnost.

Otázka proč se elity národa podílí na jeho likvidaci a tak servilně přijímají nařízení nikým nevolených byrokratů v Bruselu? Odpovědí je neurologická mocenská posedlost, vlastní prospěch a enormní zisky pro mocné. Za každým mega bohatstvím je vždy zločin, nebo zločinné spolčení perfektně kryté spoluhráči. Gigantické síle peněz je nemožné odolat a to jsou důvody a příčiny současné hry mocných. Každý má svoji cenu a každý se dá koupit a bohatstvím lze koupit jistou míru svobody. Mocní nepotřebují stát, potřebují globální zdroje, řídit politiky, vlády a média.

Lze tento proces otočit? Společenské skupiny a samotní občané nejsou sto hájit své zájmy a je jim v tom již od prvopočátku úspěšně bráněno. Po celou dobu takzvané transformace ekonomiky jen mohli přihlížet dělení majetku ve prospěch vybraných lidí. Přes obrovské tunely až po vytvoření soudní mafie, občané rezignovali s nadějí v další a další volby. Okradli a obrali vlastní lidi o životní úroveň, ale svou excelentně převýšili západ. Zdá se, že už není oč občany obrat? Stále je toho mnoho. Nové a nové daně, které poslouží integraci nebo pro životní prostředí,obnovitelné zdroje a k tomu ohnou i ústavu o domovní svobodě. Zbytky státu elity odevzdají bez výčitek za zlaté a funkce v Bruselu. Občané opět rezignovaně skloní hlavu, když jim bude sebrán stát i s územím. Tím zmizí vše, co by mělo smysl bránit. Připravení odborníci s tituly rádi pomohou s vysvětlením, že je to přirozený vývojový proces. Státy vznikají i zanikají, tak nic co by stálo za frustraci není. Nové hodnoty jsou před námi i s kulturním obohacením.

Velké nepokoje v EU a reálná možnost války? Probíhající informační válka nabírá na síle a stále se jeví jako méně účinná. Vojenští stratégové obou stran NATO a Ruska počítají síly a vhodné taktické údery. Otázka na prvním místě,-možné ekonomické škody? Lidské ztráty v milionech jsou přijatelnější, než pro vítěznou stranu radiační zamoření a těžký přístup ke zdrojům. Sýrie - Irák –Turecko -Saudská Arábie = ropa. Boje o distribuci a politický nástroj. Komu válka, skutečněvelká válka nejvíce pomůže, ten ji zažehne. Postačí matematika a pak vychází vše srozumitelně. Kdo má dobré zbraně, první napadne- poslední vykrvácí. Evropa se bude lidsky zvětšovat dle plánu a vojenská síla států nestačí ani na masové protesty. Kulturní a náboženské konflikty přes rapidní nárůst budou pokračovat a s tím se bude měnit metodika ideálního soužití. Že budou ustupovat především Evropané, je jisté. Možný vojenský konflikt s Ruskem by znamenal totální porážku. Slovanské státy možnost války s Ruskem v dresu NATO nepřejí. Pokud by byly do ní vtaženy? Bojovali by jen žoldáci a mobilizovaní by ve velkém počtu odmítali zabíjet slovanské bratry. Těžké deprese v NATO. Co dělat s armádou, která z velké části bude pravděpodobně dezertovat i s oficíry ?

Lidé často poukazují na to, za co by měli bojovat? Tvrdí, že za banky, Bakalovi doly, za mafiány a nedůvěryhodné politiky nepůjdou nasazovat krky. Pojem vlastenectví se u nich vytratil s pocitem že mají stát, který slouží jen mocným.Tento pocit ukradeného státu jde napříč Evropou. Všem, kdo porozumí řízení sociálních i ekonomických supersystémů je zcela jasné, že žádné velké občanské protesty nepomohou. Pokud dojde k vojenskému střetu, musíme být do něho vtaženi a to velmi rychle. Dá se očekávat spíše období příprav, mohutné pokusy o kapitulaci Ruska a až poté střet. Situace je natolik kritická že nelze jinak než přijmout silové řešení jako fakt, který hrozí. Velký nákup pozemků a nemovitostí v klidných destinacích ukazuje na obavy movitých.

Jak se budou dál aplikovat sankce vůči Rusku a kdy skončí? Války ukončí vše, zkušeností má lidstvo mnoho. Toto rozhodnutí je zcela v rukou USA. Evropa musí plnit zadání spojence. Smysl sankcí je v podstatě aktem nepřátelství a vyhlášením obchodní války s cílem likvidace volené vlády a dosazení vlády loutkové a s tím změnu režimu. Vyškolení lektoři školí a cvičí nějakou vyrobenou umírněnou opozici s hesly pravdy, demokracie a lásky. Jde to snadno, pár milionů do projektů neziskovek a hlavně nesmí chybět studenti. Tomu těžko odolá každá volená moc. Tato strategie zatím jinde vychází, ale Rusko je oříšek. Říše zla, jak ji mnozí popisují, právě s tímto scénářem počítá. Pokus organizovat v Rusku státní převrat je nereálný. Strategie bude v dalších sankcích a mediální války. Kdo se podívá pohledem geopolitiky na mapu Evropy a Ruské federace vidí mnohé jasněji. Obrovské území bohaté na suroviny včetně plynu a ropy. Nízká hustota osídlení krom jiných výhod, dává především výhodu vojenské obrany. Všem válečným štváčům není přesto jasné, že Rusko v nemalém čase nebude Evropu potřebovat. Politici v EU Ruské zdroje potřebují, ovšem s jiným distributorem. Uvalili sankce, ale plyn jim z Ruska nesmrdí. Německo si v klidu uzavřelo vlastní výhodnou smlouvu na dodávky plynu a Evropští politici jen sklonili hlavu. To je ta jednota a hodnoty?

Za vším stojí špičky politické moci a světoví bankéři. Bránit se denně stupiditě a mocenské posedlosti je nesnadné. Uniknout nelze. Všudy přítomná dekadence hodnotového systému je rozlezlá jako rakovina. Pohltila každodenní život. Ve všech procesech řízení, v pracovních procesech, máme co dočinění s kriminálními i nekriminálními psychopaty. Jsou vzdělaní i noblesní mají kouzlo osobnosti, vždy se dokáží prosadit a vždy jednají bezohledně.Celý systém řízení společenských procesů mají v rukou. Vlastní téměř vše co lze vlastnit a nikdy nemají dost. Obrovské vlastnictví je těžké sám uhlídat, tedy úspěšně kooperují, úspěšně kolaborují a vždy budou mít ochotné a všeho schopné ve svých službách. V neprospěch všech, přečkají války, státní převraty i ekonomické krize, posíleni o další novodobé otroky i území. Nikdy sami neriskují život, posílají krvácet druhé. Jsou příčinou všech válek, revolucí a ekonomických krizí. Počet mrtvých, chudých v bídě je nezajímá. Propagandisticky se zakrývají za všemožnou charitu, když pustí drobné pro holotu. Na všech úrovních vnímání názorů, odborných výkladů, politických studií,všech možných diskusí, komentářů, výkladů mediálního světa je informační pole natolik zahuštěné, že už snad není nic, co by nebylo napsáno. Sledovat každý den informace ze všech mediálních zdrojů je pro psychiku až nezdravé. Hledat pozitivní řešení a nějak naplnit vlastní potřebu pochopení vyžaduje duševní velkou námahu. Zneužitím sociálních věd a inženýrství ovládající vědomí i nevědomí, vytvořili dokonalý nástroj vládnutí a tím je skupinový řízený Groupthink.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…