Pribula (ANO): Mocenské boje v informačních polích a zrada elit

12.12.2015 15:53

Jak porozumět dnešnímu světu a událostem, které na nás každý den útočí? Čím porovnat hodnoty společnosti a najít odpovědi kam nás elity vedou a co je jejich primární zájem?

Pribula (ANO): Mocenské boje v informačních polích a zrada elit
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Máme tu permanentní válku o zdroje a s ní válku o myšlení a jeho správné použití, hlavní nástroj mocenských elit našich i globálních velkých hráčů. Nepatrná skupina elit  vlastní téměř veškeré zdroje uhlíku a surovin  včetně vodních zdrojů. Politika je řízena nadnárodními korporáty a spolu s vládnoucími elitami vytváří skutečnou strukturu moci, která se tváří jako demokraticky volená. Současná eskalace napětí o distribuci a kontrolu zdrojů jsou příčiny  válek a politicko- náboženských sporů.Geopolitika dříve popsala rozdělení zájmů, jako zájmy mocností a vzniklo pro obě strany mocenských elit uspořádání oboustranně vyvážené.

Dnes padají dohody a v rámci zachování kontroly nad zdroji lze očekávat velký konflikt. Politika a politici, jejich chlebodárci z korporátů a dalších mocenských uskupení moc dobře vědí o vážnosti situace. Projekt EU, rozšíření NATO, Barcelonský proces, války na Blýzkém výhodě a ve finále ovládnutí zdrojů Ruska. To je cíl  nového světového řádu,tedy přesněji cíl finančních korporátů.

Na toto téma se vedou diskuse, konspirační teorie,přidávají se masmédia a politologové publikují teze. A co politici? Jedou podle not a zadání.Pojem národní zájem se denně plní stále větší propagandou převýchovy  pro nastolené sdílení hodnot.

Hodnoty?

Mistři propagandy dokáží vždy společenské hodnoty upravit pro své zájmy. Islamizaci dokážou nazvat multikulturním obohacením,obranu národních zájmů za xenofobii, vraždění civilistů a dětí za humanitární bombardování,protesty mas za tupé nemyslící stádo vedené fašisty. Toto jsou mocenské boje v informačních polích a zrada elit. České elity vždy historicky zradily zájmy vlastních lidí za protektorátní řízení, za výhodu ze  služby  a podílu vymezené moci na české územní poměry.

V naší zemi není těžké strukturální  řízení  rozpoznat a definovat.Stačí se podívatkdo vlastní zdroje, kdo ovládá politickou moc, kdo ovládá v.p.televizi a média. Dvacet let toto korporátní propojení moci s mocí výkonnou žilo bez velké kritiky v klidu. Všechny velké aféry  se vždy vytratily a nějak ustoupily do pozadí. Společnost toto nějak akceptovala a příliš „neremcala“, smířena s pocitem, nějak každodenně přežít. Jenže přišla invaze muslimů a naše elity jsou zaskočené. Snižovat životní úroveň vlastních lidí je nebezpečné, zvláště když budou také ohroženi obohacením samotné mocenské elity. EU velmi pomohla! Souhlas elit bude  za cenu nemalého profitu 760 miliard  určených na začlenění nových  spoluobčanů.

Informační pole se ještě více otevře pro jedinou a pravou ideologickou osvětu. S protesty se už nějak dopředu počítalo a to, proč zatím nemáme statisíce nových spoluobčanů, je díky naší mocenské elitě.Ochránila nás tak velkou příjmovou bídou, že utečenci se s námi o ni dělit nechtějí.

Predikovat další politický vývoj je ve sledování globálního kapitálu a přesunu investic a chudnutí středních vrstev. Nahromaděné politicko ekonomické problémy mění politiku v chaos. Globální kapitál řízeně vyprodukoval nezplatitelné dluhy a pokračuje nadále v kumulování majetků za bezcené papírky Fedu. Válkou se mažou dluhy a nastane reset ekonomiky za cenu milionů mrtvých na všech stranách. Otázka kdo první vystřelí a zažehne globální ekonomický konflikt je ve vzduchu.

Současné mocenské elity budou jen trapně přihlížet událostem, které vědomě dali do pohybu. EU-projekt mocenských skupin končí a je v poslední křeči přežití. Není důvěra, nejsou hodnoty, jsou jen mocenské zájmy a mocenská posedlost.

Proč tomu tak je?

Mocenské elity Bruselu spolu s elity národních států ve své představě řízení  celé Evropy myslely jen na korporátní zisky.Evidentně jediná spojnice mocných za vykřikováním hesel o společných hodnotách. Zrada musí být maskována a tak musí být také viník! Rozpínavost Ruska, zadržování, ohrožení tanky RF, které pojedou Prahou či Vídní. Ruská propaganda, které se musí čelit již ve škole a na ČT nastavený ten správný úhel pohledu.

Co s tím a jak se vyznat v informačních polích vypracovaných s tou nejlepší metodikou vědy myšlení? Předem mají zmapovaný terén, vědí jak reagují skupiny i jednotlivci, vědí jaké formy protestů příjdou. Vědí co použít a jakou taktiku zvolit na masy i do každé rodiny. Znají teorie ovládání  mas a mají nástroje na debilizaci neelit. Jednoduchá lež vždy porazí složitou pravdu.

Mocenská kontrola není a nikdy nebyla. Mocenské elity ovládly přes politiku veškeré řídící procesy na všech úrovních. Ovládli finanční sektor i výrobní a úspěšně řídí exekutivu. Ve své podstatě je to systém pevně ukotven a nezmění jej žádné volby. Zvolení politici vždy mluví jinak ve volební kampani a po zvolení se vždy  podřídí systému. Dokladem výkladu je neustálé angažmá  stejných lidí  po dobu 20 let.

Lidé vždy volí nějakou jistotu, přesto že jim evidentě škodí. Změnit systém v lépe mocensky kontrolovatelný je možný. Budeto stát mnoho krve protože  všechny mocenské elity vždy budou mocensky posedlé a neelity zdebilizované. Počet nejvzdělanějších lidí a osobností, počet mravních autorit bude vždy tvořit s vládnoucí elitou tandem.

40 let jsme  snášeli komunisty, teď budeme 40 let trpělivě snášet mafiány? A co bude potom? Vrátíme se k totalitě? Lhostejnost se nám nevyplatila a nevyplácí. Měli bychom klást správné otázky "odpovědným" a trvat na jejich zodpovědnosti. Nebuďme lhostejní, neděláme to jen pro sebe, ale hlavně pro další generace.

V devadesátých letech se tunelovala naše minulost, následně až do teď se tunelovala naše přítomnost a teď budoucnost s možností třetí světové války.

Aby k tomu nedošlo, je nutné se duševně namáhat. Sehnat si dost relevantních informací, zvážit je,porovnat je a podle toho se nějakým způsobem rozhodnout. Pravděpodobně bude vhodné založit zcela nové politické síly, které budou mít lépe propracovaný systém kontroly.

Po celém světě najdeme lidi, kteří sami sobě škodí. Volí kandidáty, kteří je připraví o živobytí, podporují diktátory, kteří šlapou po jejich svobodách, do úmoru pracují pro firmy, kterým na nich nezáleží.

Ve všech mocenských, politických a ekonomických špičkách je nejvíce lidí pro které je alfou a omegou moc. Moc nad miliony vlastních lidí, které bez slitování pošlou do bídy či války. Poučení z historie nikdy nebylo tak naléhavé, jako dnes!

Dostaneme se z toho – jako druh, nebo aspoň jako skupina, nebo národ – vůbec někdy? Možné to je. Lidé nejsou jen hříčky fyzikálních sil, mohou myslet a jednat.

To však chce odvahu a schopnost altruisticky trestat: to znamená potrestat parazity ve jménu svých bližních za cenu vlastní oběti.

Komu se do toho chce? Čekají všichni, až to za ně někdo zařídí?

Pravděpodobně jsme na cestě, kdy lidé zvolí osvícené diktátory a tím potrestají zradu vlastních elit a nastaví nějakou přijatelnou rovnováhu v informačních polích života a řídících procesech všech společenských vrstev.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…