Pribula (ANO): Poplivání hrobů tisíců padlých za naši svobodu a porážku fašismu

15.07.2017 10:13

Vyslání českých žoldáků do Pobaltí je přímo naše odporná zrada ruského národa.

Pribula (ANO): Poplivání hrobů tisíců padlých za naši svobodu a porážku fašismu
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Neskutečné se stává realitou. Kdo by si pomyslel, že národ který byl určen k likvidaci a otroctví, dnes posílá své žoldáky na hranice našich osvoboditelů a Slovanů jako jsme my. Žoldáci čest nemají a nemají ani vlast. Vždy budou zabíjet za peníze a za tu stranu, která dobře zaplatí.Je to šílené, je to strach nahánějící hrůza, drzost a největší zrada poslanců, kteří pro vyslání žoldáků zvedli ruku.To už není o stranických dresech a politických půtkách. To už přesahuje všechny a vše svou mimořádně obrovskou váhou a nedozírných následků. Už nejde o koryta a moc, je to o přežití!

119 poslanců ztratilo schopnost morálního soudu. My Vás do té války naženeme!

Ano, zvedli ruku pro válku s Ruskem, je to jasný akt nepřátelství a nevděku a přímo se dělá špatně od žaludku. Nějak těm mladým klukům s pistolkami nedošlo, kde a proti komu jdou do války. Tak je to nutné v rámci historie národa připomenout. Jdete do války proti lidem a státu, kterým vděčíte za svůj vlastní život, za život vašich rodičů a přátel. Jdete silou vyhrožovat národu, který krvácel a nakonec bestii usekl hlavu v jejím hnízdě  -  Berlíně.

Je zcela nemorální, podílet se na jeho obkličování a neustálému vyhrožování s celým útočným paktem NATO. Pro historickou pravdu a nejvyšší morální postoj je nemyslitelné, stát se zbraní v ruce na Ruských hranicích po boku vojsk bývalého Wehrmachtu.

To už skutečně srdce a rozum nepobírá, jak nás prodávají vlastní elity a zatahují do zničující války.Odmítám a nechci, aby naši lidé podporovali a zvyšovali nepřátelství na hraně jaderného armagedonu a stáli po boku našich bývalých katů na Ruských hranicích!

Zástupci lidu opět ukázali, kdo má moc a jak jim názory vlastních lidí jsou ukradené

Prý, jakési spojenecké závazky v NATO. Tak se na ně podívejme a dejme jim skutečnou podobu.Co naše závazky vlastně jsou? Na prvním místě nenávist k Rusku, slepá oddanost USA, na druhém místě souhlas a podpora útočných a dobyvačných válek USA. Do třetice zbrojit a nakupovat zbraně i za cenu zvýšeného počtu žebráků a lidí pod hranicí bídy. Na velkou vítěznou válku s Ruskem musí peněz být dost.

Kam NATO s USA vstoupilo, je smrt a zkáza

Propaganda války a humanitního zabíjení v Africe, Balkáně má své úžasné výsledky. Osvobozené státy USA žijí jak v ráji a každodenně svou vděčnost dávají znát.Ovšem, pokud se něco málo nepovede a média dostatečně nemlží realitu, je tu Ruská karta a špioni.Tisíce špionů a Ruská propaganda je příčina všech nezdarů v nekonečném válčení. Aby toho nebylo málo na práci, je tu Pobaltí a Ruská agrese. Média opět nezklamala, ta hrozba v Litvě je již neúnosná. Mladí Litevci prosí USA a pakt NATO o záchranu a 40% etnických Rusů zas spoléhá na ochranu Ruska.Tam se to musí rozehrát jak na Majdanu a čeští žoldáci si konečně pod velením Bundeswehru zabijí své první ruské vojáky.

Jenže co potom, co dál? Jisto od německých kolegů dostanou kvalitní a nešizený proviant do první linie, a tak poprvé v životě okusí německou kvalitu potravin na bojišti. Poté se pomodlí a budou očekávat odvetný úder hrdých vlastenců Ruska. Máte možnost volby a můžete dát své hodnosti a metály i kariéru na oltář míru a přátelství. Nemusíte jít do bratrovražedné války nebo ji pomáhat rozpoutat? Je to na Vás, generálové vystudovaní v Moskvě u nepřítele?

Naše malá a zkoušená zem jde do války proti Rusku. Naše vláda se vylhává a odvolává na bezcenné spojenecké závazky. Jejich hodnota je kus papíru, který kdosi bez mandátu lidového hlasování podepsal a nás tím upsal peklu. Neutralita je zakázané slovo a historická zrada se koná podruhé.

Věřím v naději a na rozum a cit poslední chvíle. Snad zavelí svědomí a Slované se mezi sebou na rozkaz paktu NATO nebudou vzájemně zabíjet?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…