Pribula (ANO): Sobotka - pro občany lež, pro děti Večerníček?

20.01.2016 11:22

Únik emailů získán nezákonně, o obsahu se musí pomlčet. Odpoví i dnes přísloví první republiky? Ve dne škodil, v noci krad, Sociální demokrat?

Pribula (ANO): Sobotka - pro občany lež, pro děti Večerníček?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Kdo čekal ve vyjádření premiéra Sobotky nějaké relevantní odpovědi v pořadu na ČT. Nedostal více, než je u něj zvykem. Jeho poradci ho připravili dokonale k obrannému útoku. Moderátor dostal jasné noty, které otázky mohou být položeny a které zásadně ne. Pokud se jedná o odhalení nekalostí ve veřejném zájmu, to platí u všech, krom mocenských špiček.

Kde jsou dobré mravy? Kde jsou novináři, kteří o sobě tvrdí, že jsou hlídací psi demokracie? Obsah uniklých emailů není pro premiéra Sobotku důležitý, jako není důležitý většinový názor populace na migrační chaos. Kobercový nálet, tak vypadá útočná obrana, která má stůj co stůj nepřipustit ani zmínku o obsahu. Opakoval neustále slovo Evropa, Evropa. Premiér téměř nepoužil slovo Česká republika a její národní zájem, stále dokola vše překrýval Evropou. Taktické manévrování se slovy a svým odvetným kobercovým útokem odpověděl vlastním lidem. Nebudu se vyjadřovat!

Uniklý obsah Sobotkových emailů vypovídá o politických praktikách a nástrojích, které mají občany připravit na epochální ohlupování i s jejich dětmi. Ukazují kvality poradců  které má a jaké hodnoty zastupuje.

V Lidovém domě mohou být v klidu, protože nejen oni vědí, že v našich poměrech se dá obhájit vše i likvidace státu. Nic se nestalo - zapomeňte! Fakt, že poradci to namířili i proti členům Sobotkových spolustraníkům, musí všichni spolknout jako hořkou slinu.

Pokud by nebyly emaily Sobotky ukradeny a zveřejněny a občané by sledovali jeho Večerníčky, jeho tým by v klidu dokončil připravené výchovné kroky, lidé by více chápali. Veřejnost by dostala nejen pravdivý příběh o Karkulce a také pravdivý příběh o Sobotkovi. Proto, že náš premiér má více čelo natočené do Bruselu a záda k Česku, dostane podporu od funkcionářů EU. Budoucí dobře placené místo v integrační komisy si jisto zaslouží.

Pokud v tomto případě porovnáme uniklé informace o sledování politiků EU. USA, pak tu máme nepoměr. Sama Clintonová  v pozici min. zahraničí USA měla oproti Sobotkovi snahu o veřejnou obhajobu a došlo i na obsah uniklých informací. Mediální prostor měl více kuráže pokládat otázky a tím docílil jisté formy politické omluvy.

Česká politická scéna reaguje po svém, vždy korektně, vždy rozděleně jako voliči, vítači i odpůrci. Jedni vidí Sobotkův odchod a druzí jeho setrvání. Jak této situace využijí političtí konkurenti? Vnitrostranické boje jsou součástí politiky a vždy je něco za něco. Dokud bude mít Sobotka co nabídnout - udrží post, vydrží do voleb.

Nebo jeho politická kariéra skončí podobně jako kariéra Stanislava Grose? Zdá se, že nad předsedy socialistů je kletba vykradačů hrobek faraonů (Bakalovi doly+ tisíce bytů, atd.) Ve dne nějak podivně škodili, v noci kradli. Skončí s obrazem škůdců v historické bezvýznamnosti?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…