Primátor Charvát: Situaci kolem výběrového řízení probereme hned na dalším jednání Rady města

07.06.2015 6:31

Vyjádření primátora Pardubic Martina Charváta k informacím týkající se situace kolem výběrového řízení na ředitele/ředitelku Kulturního centra Pardubice.

Primátor Charvát: Situaci kolem výběrového řízení probereme hned na dalším jednání Rady města
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor Pardubic Martin Charvát (ANO)

V několika posledních dnech, respektive od minulého týdne ke mně přicházely informace, které se týkaly situace kolem výběrového řízení na ředitele KC Pardubice, které ale nebyly tak závažné, jak se dnes objevilo v médiích, respektive v Pardubickém deníku. Informace, které jsem si tam přečetl, byly pro mě překvapující a v mnohém zarážející. Proto jsem dnes náměstka Jakuba Rychteckého písemně vyzval, aby všechny uvedené skutečnosti objasnil hned na začátku pondělního jednání Rady města Pardubic. Zároveň jsem požádal oddělení interního auditu, aby přezkoumalo průběh výběrového řízení z procesního hlediska. Informace uveřejněné v médiích jsou v tuto chvíli v režimu „slovo proti slovu“, potřebuji znát další fakta, abych mohl zaujmout stanovisko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…