Primátor Nwelati: Začala rekonstrukce Železné ulice, parkoviště je v provozu

29.08.2017 22:41

V pondělí 28. srpna odstartovala plánovaná rekonstrukce Železné ulice, která bude rozdělena do tří etap. "Půjde o úpravu povrchů komunikace a chodníků, a to v úseku od křižovatky s ulicí K. Militké až po náměstí Míru. Celá rekonstrukce by měla být dokončena v listopadu letošního roku, pokud vše půjde podle plánů," vysvětlil primátor Mladé Boleslav Raduan Nwelati.

Primátor Nwelati: Začala rekonstrukce Železné ulice, parkoviště je v provozu
Foto: ddm-mb.cz
Popisek: Mladoboleslavský primátor Raduan Nwelati

Stavba se ovšem neobejde bez dopravních omezení, z nichž první se v těchto dnech dotklo Pivovarské ulice a části Železné od prodejny a fotoslužby Staněk (křižovatka s Pivovarskou) směrem k náměstí Míru. Tato uzavírka potrvá do 8. října.

Parkoviště v Pivovarské ulici ovšem zůstává nadále v provozu, ulice je slepá až od výjezdu z něj. Na Kozinu se lidé dostanou z Železné ulice (obousměrně) směrem od parkovacího domu, vjezd na parkoviště před infocentrem je po dobu této etapy stavby umožněn z náměstí Míru, část ulice je tak dočasně rovněž obousměrná.

Následovat bude úplná uzavírka částí samotné Železné ulice, a to v úseku od Masné ulice ke komunikaci na Kozině, tady bude ulice úplně uzavřena od 9. do 29. října.

A konečně v třetí etapě, která potrvá od 30. října do 28. listopadu, bude Železná uzavřena v úseku od ulice Kateřiny Militké včetně křížení s ulicí Masná až k slepé odbočce v Železné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…