Primátor Paparega: I letos podpoří teplárenská společnost město Most částkou půl milionu korun

16.07.2017 7:35

Primátor města Mostu Jan Paparega a generální ředitel United Energy Milan Boháček podepsali v pořadí již čtrnáctý dodatek k Dohodě o vzájemné spolupráci. V letošním roce podpoří United Energy město Most, tak jako v předchozích letech, částkou 500 tisíc korun. Za jedenáct let spolupráce tak přispěla teplárenská společnost městu jen na základě ročních dodatků celkovou částkou 6 500 000 korun.

Primátor Paparega: I letos podpoří teplárenská společnost město Most částkou půl milionu korun
Foto: archiv primátora
Popisek: Primátor Mostu Jan Paparega (BPP za volební stranu Severočeši Most)

Letošní dodatek smlouvy zahrnuje zejména podporu sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí, mládeže i obyvatel v celkové výši 435 000 korun. Zbylé finanční prostředky budou rozděleny mezi HOSPIC v Mostě (50 tis. na pořízení PVC do chodeb a pokojů pacientů) a rudolický útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata.

Spolupráci v letošním roce svým podpisem stvrdil generální ředitel komořanské teplárny i se starostkou města Litvínova Kamilou Bláhovou. Také město Litvínov podpoří teplárna částkou půl milionu korun. Celkově tak přispěla United Energy Litvínovu na základě ročních dodatků částkou 5 730 000.

Nejvíce podporovanou oblastí v letošním roce bude vzdělávání (305 tis. Kč), následované kulturou a volnočasovými aktivitami obyvatel (195 tis. Kč). Sponzorský dar ve výši 200 tisíc korun například poputuje ZŠ a MŠ v Ruské ulici na vybavení školní kuchyně, ZŠ a MŠ Janov 50 tisíc korun na vybavení tříd nábytkem či ZUŠ v Podkrušnohorské na vydání výpravného nástěnného kalendáře výtvarného oboru u příležitosti 70. let působení školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…