Primátor Staněk: Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci

14.12.2016 19:47

Mnoho lidí využilo pozvání na punč od prvního muže města. Punč s primátorem u stánku Lions Clubu Olomouc lákal, výtěžek z prodeje tradičního vánočního nápoje pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách.

Primátor Staněk: Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor Olomouce doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D. (ČSSD)

„Jsem rád, že jsem po roce mohl opět podpořit dobročinnou akci. Centrum Olomouce je ideálním místem pro předvánoční setkávání a pokud tím společně můžeme podpořit i dobrou věc, získává setkání na skutečném významu. Jsem rád, že se nás sešlo znovu tolik,“ okomentoval tradiční setkání u punče primátor Antonín Staněk.

Během pondělního odpoledne 12. prosince dokázala přítomnost primátora podstatně zvýšit prodej vánočního punče. Celková tržba za odpoledne činila přes 28 tisíc korun. Dalších 6 tisíc získal Lions Club prostřednictvím darů. Celkový výtěžek, který prostřednictvím projektu Lví očko pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách, je 34.185 korun.

„Jedná se o velmi nadprůměrnou tržbu. Děkujeme mnohokrát za zorganizování a panu primátorovi za velmi lidský a neformální přístup, se kterým podpořil činnost našeho klubu a pomohl potřebným,“ zhodnotil úspěch primátorského punče prezident Lions Clubu Olomouc Zdeněk Svozil.

Prodej punče ve stánku Lions Clubu v rámci olomouckých vánočních trhů má mnohaletou tradici, u jejíhož počátku stál vedle jiných i první polistopadový primátor Olomouce a prezident Lions Clubu Milan Hořínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…