Primátor Thoma: Zůstáváme věrni principu otevřenosti

14.07.2014 12:49

S důrazem na otevřenost a se zásadou sloužit občanům města stanulo hnutí Občané pro Budějovice před čtyřmi roky ve vedení radnice. Se stejnou zásadou se nyní obrací na veřejnost, aby zjistilo míru spokojenosti s různými aspekty života ve městě. Pro letní měsíce připravilo sociologické šetření, jehož výsledky hodlá zohlednit i při přípravě svého volebního programu na roky 2014-2018.

Primátor Thoma: Zůstáváme věrni principu otevřenosti
Foto: Redakce
Popisek: Bývalý primátor Českých Budějovic Juraj Thoma

„Zůstáváme věrni principu otevřenosti, a proto i pro období, kdy se bude rozhodovat o dalším směřování Českých Budějovic, chceme získat reprezentativní analýzu, vycházející z názorů, připomínek i námětů obyvatel našeho města. Dotazníkové šetření určené osobám starším patnácti let je proto zcela anonymní a umožňuje tak veřejnosti vyjádřit se zcela otevřeně k výsledkům naší dosavadní práce i k tomu, co by se mělo zlepšit,“ uvedl českobudějovický primátor a předseda hnutí Občané pro Budějovice Juraj Thoma.

„Dotazníkové šetření tohoto rozsahu je důkazem, že Občané pro Budějovice chtějí profesionálně sloužit občanům a v zájmu našeho města. Průzkum budou provádět pověřené osoby, převážně studenti. Odpovědi do krátkého dotazníku budou sbírat na veřejných místech tak, aby výsledná skladba respondentů odpovídala složení obyvatelstva v Českých Budějovicích. A protože nám jde o spoluúčast veřejnosti na vytváření příjemného prostředí pro život v našem městě, předem děkujeme všem, kteří se do dotazníkového šetření zapojí se svými názory a připomínkami,“ doplnil místopředseda hnutí a člen rady města Ivo Moravec.

Pro všechny, kdo by se do průzkumu rádi zapojili z pohodlí svého domova, je k dispozici také elektronická verze dotazníku. Zájemci ji najdou na adrese www.obcaneprobudejovice.cz/pruzkum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Občané pro Budějovice

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …